Cum să prepari un scrub pentru corp cu ghimbir

1 69504 original jpg jpeg

Vrei să ai o piele fină şi strălucitoare de Sărbători? Nimic mai simplu! Bucură-te de aromele iernii folosind un exfoliant homemade cu ghimbir şi scorţişoară.

Răsfaţă-te cu o mască de corp aromată din ghimbir şi scorţişoară pe care să o aplici de două-trei ori pe săptămână. Vei fi uimită de rezultate! În câteva zile,pielea ta va fi mai netedă şi catifelată. Pentru a menţine efectul aplică,în fiecare seară,după ce ai făcut duş sau baie,o cremă nutritivă cu lapte şi miere.

Înainte de toate ai nevoie de rădăcină de ghimbir deshidratat pe care îl poţi cumpăra de la magazinele de tip plafar,de scorţişoară măcinată,coji uscate de portocală,două linguri de zahăr brun,două linguri de miere,zece picături de ulei esenţial de migdale,cinci picături de ulei de mandarină,puţin gel sau cremă de duş.

Macini rădăcina de ghimbir  şi cojile uscate de portocală şi le pui într-un vas de sticlă. Apoi le amesteci cu toate celelalte ingrediente:scorţişoara măcinată,zahărul brun,mierea,uleiul esenţial de migdale,uleiul esenţial de mandarină şi gelul sau cremă de duş.

Pentru rezultate mai bune aplică scrub-ul pe pielea uscată,apoi clăteşte-te cu apă. Dacă ai pielea mai sensibilă,atunci aplică-l pe pielea umedă.

Zahărul,scorţişoara şi praful măcinat din coajă de portocală şi de ghimbir stimulează circulaţia şi îndepărtează celulele moarte,lăsând pielea netedă şi frumoasă. Uleiul de migdale are efect regenerant,iar uleiul esenţial de mandarină relaxează simţurile.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg