Protejează-ţi părul de vreme rea!

1 63335 original jpg jpeg

Odată cu debutul sezonului de iarnă, toată lumea se confruntă cu probleme ale părului. Podoaba capilară devine uscată, ternă şi lipsită de viaţă.Îţi este ruşine de cum arată firele de păr şi vrei să le redai strălucirea? Îţi oferim câteva sfaturi!

Textura părului are de suferit în special din cauza diferenţei de temperatură. În locuinţă este cald şi o temperatură potrivită ca să-ţi desfăşori activitatea,dar când ieşi afară te loveşti brusc de un frig care îţi îngheaţă nasul instant. Variaţa de temperatură îţi afectează părul şi îl determină să cadă mai uşor.

La fel de periculoase sunt aparatele de interior care încălzesc locuinţa. Pentru a scăpa de efectele neplăcute,un umidificator poate să regleze aerul din interior astfel încât să nu mai fie dăunător podoabei capilare. Dacă nu-ţi permiţi un astfel de aparat,pune un bol de apă cald pe aragaz ca să răspândească abur în aer. Această metodă ajută şi la reducerea cantităţii de mătreaţă de pe scalp.

Vântul rece şi ninsoarea deteriorează şi ele textura părului. Deci,pentru protejarea părului de vremea rece,ai nevoie de mijloace de protecţie. Acoperă-ţi firele de păr cu o eşarfă sau cu o căciulă înainte de a ieşi din casă. Ai grijă ca aceste piese de vestimentaţie să nu fie foarte strânse pe cap.

Distrugerea firelor de păr este cauzată şi de folosirea produselor de îngrijire agresive,de la uscător până la spumă sau fixativ. Încearcă să foloseşti mai rar astfel de produse în sezonul rece şi îndreaptă-te către măştile de păr hidratante,cel puţin o dată pe săptămână.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg