Tartă cu căpşuni

1 82016 original jpg jpeg

Descoperă cum se prepară această tartă delicioasă cu căpşuni!

Ai nevoie de

Pentru aluat120 g unt180 g făină50 g zahăr pudră2 ouă1 lingură apăcoaja de la 1 lămâie bio

Pentru cremă

40 g făină

30 g unt

250 ml lapte

2 ouă

100 g zahăr

1 plic zahăr vanilat

Pentru decor

150-200 g căpşuni tăiate felii

1 plic tort-gelee

Preparare

Pentru aluat, amesteci făina cu zahărul, adaugi untul moale, ouăle, apa şi coaja de lămâie. Frămânţi bine şi-l laşi deoparte o oră, acoperit. Apoi îl întinzi într-o foaie rotundă, pe care o pui într-o formă de tartă, aşa încât să îmbrace şi marginile. Înţepi aluatul din loc în loc.

Pentru umplutură, freci untul, îl amesteci cu făina şi îl pui pe foc mic, apoi torni laptele, amestecând continuu, până se îngroaşă. Iei vasul de pe foc şi, după ce s-a răcit, încorporezi ouăle şi cele două tipuri de zahăr. Torni compoziţia peste blat. Dai tava la cuptor până când tarta s-a rumenit. O scoţi şi în timp ce se răceşte, prepari tort-gelee conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pe toată suprafaţa tartei aşezi felii de căpşuni una lângă alta şi le acoperi cu tort-gelee. Dai la frigider peste noapte.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg