10 idei de aranjat masa de Crăciun pentru musafiri

1 72581 original jpg jpeg

Mai sunt câteva zile până când Moş Crăciun va lăsa cadourile sub pom şi până când toată familia se va reuni la masa de Crăciun. Dacă eşti în pană de idei şi vrei să pregăteşti o masă specială, CasoTeca îţi prezintă 10 idei de aranjat masa de Crăciun pentru musafiri.

Când vine vorba de amenajarea unei mese de Crăciun există o grămadă de posibilităţi. Tocmai de aceea CasoTeca a selectat 10 idei din diferite stiluri de unde te poţi inspira. Nu e nevoie să te foloseşti de toate decoraţiunile,însă poţi aplica o parte dintre acestea pentru a avea o masă festivă de Crăciun. Iar cei dragi se vor simţi de minune.

10 idei de aranjat masa de Crăciun pentru musafiri

Cine spune că masa de Crăciun trebuie să fie plină de ornamente şi ghirlande? Anul acesta poţi aplica această metodă simplă de a decora masa. Iată ce trebuie să faci. Nu trebuie să cheltui o avere pentru a realiza acest decor. Ai nevoie de câteva pungi din hârtie maro,pe care să desenezi buline albe,cu ajutorul capătului unui creion şi puţină vopsea albă. Mai ai nevoie de puţină sfoară şi globuri albe,în formă de stea sau orice altă formă. Iar dacă ţi-au rămas crenguţe de brad,pune-le în pungă. Poate că cel mai ingenios aspect al acestui design este portabilitatea. Astfel,îţi va fi mult mai uşor să îndepărtezi decoraţiunile de pe masă pentru a face mai mult loc pentru diferitele feluri de mâncare. Pe post de suport de lumânare poţi vopsi câteva sticle.

Dacă eşti în căutarea unui stil de aranjat masa care să nu fie unul tradiţional,atunci mergi la sigur pe combinaţia dintre alb şi negru. Acest aranjament este un mod elegant de a evita decoraţiunile clasice cu alb,verde,auriu,folosite în mod tradiţional pentru acest sezon. Faţa de masă albă creează un aspect neted,în timp ce accesoriile,precum farfuriile negre aduc un sentiment de modern în întregul aranjament. Un atuu al acestui aranjament este faptul că poţi introduce fără să dai greş şi culori. Precum plante verzi sau un bol cu fructe roşii.