Decoraţiuni rustice din lemn pentru grădină

1 62709 original jpg jpeg

Stilul rustic evocă confortul şi căldura unui cămin tradiţional. Decoraţiunile din esenţe naturale de lemn vor da un aer prietenos grădinii tale!

Decoraţiuni rustice din lemn pentru grădină:uneltele bunicului

Caută în magazia veche a bunicilor,şi scoate la lumină diverse unelte şi ustensile din lemn:piese pentru războiul de ţesut,roată de tors,unelte cu mâner de lemn,roţi de car ...  Plasează obiectele în diverse locuri din grădină sau decorează pereţii casei,care mărginesc grădina. Vei readuce la viaţă meserii tradiţionale de odinioară şi vei de un aer uniclocurilor.

Decoraţiuni rustice din lemn pentru grădină:lăzi vechi

Fă rost de lăzi vechi (sau noi) din lemn. Foloseşte-le pentru a-ţi depozita uneltele de grădinărit,şi amplasează-le în locuri cheie din grădină. Acoperite cu cergi,cu motive tradiţionale,lăzile pot fi folosite şi pe post de scaune de grădină!

Decoraţiuni rustice din lemn pentru grădină:coşuri din răchită

Cumpără de coşuri de diferite dimensiuni,atârnă-le de ramurile copacilor şi foloseşte-le drept suport pentru jardiniere în care ai plantat florimulticolore. Efectul e minunat! Coşurile mari pot mascha ghivecele masive,în care ai plantat arbuşti decorativi.

Decoraţiuni rustice din lemn pentru grădină:bacuri din lemn pentru flori

Foloseşte recipiente de lemn pe post de jardinieră,ghiveciuri sau pentru suport deocorativ de ghiveci. Recipientele din lemn sunt produse de meşterii tradiţionali pentru servirea la masă a diverselor preparate. Băiţuieşte-le,eventual lăcuieşte-le şi foloseşte-le pentru a da un aer rustic grădinii tale.