Unele sunt foarte dureroase, altele sunt greu de ascuns deoarece se umflă şi sub make-up.

De ce apar coşurile sub piele

Tot ce trebuie să ştii e că bacteriile şi mizeria din casa ta sau din exteriorul ei (stradă, mijloc de transport în comun, birou etc), îţi intră pe sub piele. După ce au ajuns acolo, provoacă infecţii urâte care se umflă şi dor.

Multe sunt adânc sub piele şi se inflamează mult, devenind tari pe piele. Urmăreşte clipul video de mai sus pentru a vedea intreg procesul.

Coşuri sub piele - cum scapi de ele

Compresele calde ajută la colectarea puroiului care grăbeşte vindecarea. Coşurile adânc sub piele nu se storc deoarece se sparg în interior şi infecţia se răspândeşte în zona din vecinătate. Dacă apeşi degeaba, ţesutul va fi vătămat.

Aplică miere pe locul dureros (are proprietăţi antiseptice şi ajută la vindecare).

Laptele ajută şi el la vindecarea coşurilor sub piele. Conţine acizi alfa hidroxi. Aplică pe o dischetă demachiantă şi ţine 10 minute pe locul dureros unde îţi iese coşul. Curăţă celulele moarte şi duce la ”coacerea” coşului spre suprafaţă.

Compresele cu ceai sau apă fierbinte te pot ajuta. Înmoaie un prosop curat, din bumbac, în lichidul ales şi tamponează zona afectată 15 minute. Porii se vor deschide în acest timp şi infecţia va avansa la suprafaţa pielii.

Băile de abur te ajută mult să combaţi tenul gras, punctele negre sau aspectul tern. Sunt ca sauna pentru corp (detoxifica, elimină impurităţi, deschid porii, hidratează epiderma).

Procedeu scăpare coşuri sub piele

Lucruri de care ai nevoie:

Demachiant pentru acnee
Apa calda
Prosop
Comprese
Tratament pentru acnee

Pasul 1

Se spală zona afectată cu demachiant pentru acnee delicat şi apă caldă. Demachiantul se masează în piele 3 minute, apoi se spală de pe faţă cu apă caldă şi se usucă prin tapetare, cu un prosop curat. Te poţi spăla aşa doar de 2 ori, pe zi.

Pasul 2

Pune compresă cu lichid fierbinte pe coşul de sub piele. Lasă să acţioneze 15-30 minute.

Citeşte şi: https://clickpentrufemei.ro/lichiorul-de-nuci-verzi-remediul-natural-ce-detoxifiaza-organismul-si-te-ajuta-sa-slabesti/a19012971

Pasul 3

Se pune tratament topic pentru acnee pentru a trata coşul de sub piele. Utilizaţi un tratament cu peroxid de benzoil care continua lupta impotriva acneei.

Procedura de mai sus se repetă până când coşul de sub piele e eliminat. Nu îl stoarceţi şi nu aplicaţi alte produse pe zonă până când nu trece.

Citeşte şi: Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei în fiecare dimineaţă suc de rodie. Efectele sunt surprinzătoare!

Sursa / 365natural.ro