De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor?

28 septembrie 2022   Viață de vedetă

Când Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, urmăritorii cuplului s-ar fi așteptat ca mireasa să poarte o rochie concepută de soacra sa, Victoria Beckham. Acum s-a aflat de ce nu și-a ajutat vedeta nora în in cea mai importantă zi din viața ei! 

În urmă cu cinci luni, actrița Nicola Peltz a avut parte de nunta mult visată. Ea s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, într-un cadru spectaculos, în valoare de 3,5 milioane de dolari

Soția lui Brooklyn a strălucit în noaptea nunții într-o ținută superbă. Ea a purtat o rochie de mireasă Valentino, creată special pentru corpul ei. Nicola a câștigat admirația tuturor invitaților, deși inițial ea și-ar fi dorit ca rochia de mireasă să fie concepută de soacra ei, Victoria Beckham. 

„Ei bine, plănuiam să port rochia de mireasă a Victoriei și eram atât de încântată că pot purta un design creat de viitoarea mea soacră‟, a spus Nicola într-un interviu pentru „Grazia Magazine‟. „Mi s-ar fi părut atât de frumos și ar fi fost o poveste atât de frumoasă‟, a punctat ea. 

Vezi și: Victoria Beckham, umilită de colegii de școală: „Nu am avut prea mulți prieteni” 

De ce nu a vrut Victoria Beckham să își ajute nora?

Pentru că mulți s-ar fi așteptat ca Nicola să poarte creația Victoriei și nu o rochie Valentino, așa cum s-a și întâmplat, în mediul online au apărut speculații conform cărora, cele două s-ar fi certat înainte de nuntă. Acum, Nicola a povestit cum au stat lucrurile: 

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva” 

„Am hotărât să începem să proiectăm rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai primit nicio veste. Victoria a sunat-o pe mama și i-a spus atelierul ei nu o poate realiza. Așa că, am vorbit cu mama și am spus că acest lucru nu se poate întâmpla, deci care ar fi următorul pas?‟. 

Așadar, pentru că a fost dezamăgită, Nicola a optat pentru Valentino: „Sunt un fan al Valentino de mult timp. Am fost foarte norocoasă pentru că am putut călători la ei în atelier pentru a proba rochia‟, a povestit soția lui Brooklyn Beckham. 

Nicola și Brooklyn se află în mijlocul discuțiilor pe Internet, după ce s-a scris că Victoria și-a făcut nora să plângă în noaptea nunții. Vedeta le-ar fi stricat mirilor primul dans, după ce a anunțat că își dorește un moment „mamă-fiu‟, fără să își anunțe anterior nora. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram-@nicolaannepeltzbeckham

Mai multe