Pretențiile Victoriei Beckham la nunta lui Sergio Ramos

La nunta fotbalistului Sergio Ramos, Victoria Beckham și-a impus punctul de vedere cu privire la organizarea petrecerii. Ce pretenții a avut fosta membră a formației Spice Girls? 

Victoria B jpg

Cu o avere de 450 de milioane de dolari, nu este de mirare că Victoria Beckham duce un stil de viață extravagant! Acest lucru se observă inclusiv la petrecerile la care participă, unde își dorește ca totul să fie planificat în cele mai mici detalii. Nunta fotbalistului Sergio Ramos, din 2019, cu jurnalista Pilar Rubio a reprezentat un bun prilej pentru ca Victoria să își impună punctul de vedere cu privire la detaliile evenimentului. Ce a făcut aceasta? 

Nuntă de milioane de euro 

Nunta fotbalistului Sergio Ramos cu starul TV, Pilar Rubio, a reprezentat un eveniment important al anului 2019. Peste 400 de invitați au participat atunci la petrecere și numai amenajarea scenei și a instalațiilor de sunet și lumină ar fi costat aproape două milioane de euro. De asemenea, mirii și-au dorit ca meniul nunții lor să fie organizat în cel mai mic detaliu, așa că au apelat la renumitul bucătar spaniol Dani Garcia, care le-au pregătit celor prezenți preparate rafinate, potrivite pentru gusturile fiecărui invitat. 

Citește și: Victoria Beckham nu mai vrea să fie slabă. „Este o atitudine de modă veche‟

Pretențiile Victoriei Beckham

Prezența Victoriei Beckham la nunta celebrului fotbalist a reprezentat o provocare pentru bucătarul Dani Garcia. Acesta susține că fosta membră a formației Spice Girls și-a impus punctul de vedere la petrecere și „i-a schimbat întregul meniu‟ la care lucrase de ceva timp. „A fost foarte ciudat! Victoria Beckham a schimbat tot meniul. A fost foarte trist pentru că am depus efort să creăm un meniu unic. Nu doar eu și echipa mea, ci și mirii‟, a spus celebrul bucătar.  

Victoria a refuzat tot ce înseamnă preparate din carne, dorindu-și să fie servită doar cu mâncăruri vegetariene: „Meniul ei era total diferit și bazat doar pe legume. A fost foarte complicat să îi ofer Victoriei un astfel de meniu‟, a spus bucătarul.

Vezi și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani: „Doar când era gravidă a gustat altceva”

„Ciudățeniile‟ vedetei din noaptea nunții

Mai mult decât atât, bucătarul a mărturisit că în timpul petrecerii, a observat că Victoria avea la ea câteva lucruri „ciudate‟: „Am văzut la ea și câteva lucruri ciudate pe care nu le văzusem în viața mea. Avea tot timpul la ea apă de nucă de cocos, un bol cu mentă și gel hidroalcoolic, care este foarte faimos pe acum, dar pe atunci nu era, pentru că pandemia nu începuse‟, a spus Dani Garcia. 

De-a lungul anilor, obiceiurile alimentare ale Victoriei Beckham au fost în centrul multor dezbateri. De pildă, în timpul Euro 2004, ea a urmat o dietă cu căpșuni, spălate doar cu apă minerală. De asemenea, soția fotbalistului David Beckham a declarat că nu consumă alimente gătite în ulei, unt, sosuri, carne roșie și lactate. „Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar‟, spunea ea, anul trecut. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg