Pretențiile Victoriei Beckham la nunta lui Sergio Ramos

La nunta fotbalistului Sergio Ramos, Victoria Beckham și-a impus punctul de vedere cu privire la organizarea petrecerii. Ce pretenții a avut fosta membră a formației Spice Girls? 

Victoria B jpg

Cu o avere de 450 de milioane de dolari, nu este de mirare că Victoria Beckham duce un stil de viață extravagant! Acest lucru se observă inclusiv la petrecerile la care participă, unde își dorește ca totul să fie planificat în cele mai mici detalii. Nunta fotbalistului Sergio Ramos, din 2019, cu jurnalista Pilar Rubio a reprezentat un bun prilej pentru ca Victoria să își impună punctul de vedere cu privire la detaliile evenimentului. Ce a făcut aceasta? 

Nuntă de milioane de euro 

Nunta fotbalistului Sergio Ramos cu starul TV, Pilar Rubio, a reprezentat un eveniment important al anului 2019. Peste 400 de invitați au participat atunci la petrecere și numai amenajarea scenei și a instalațiilor de sunet și lumină ar fi costat aproape două milioane de euro. De asemenea, mirii și-au dorit ca meniul nunții lor să fie organizat în cel mai mic detaliu, așa că au apelat la renumitul bucătar spaniol Dani Garcia, care le-au pregătit celor prezenți preparate rafinate, potrivite pentru gusturile fiecărui invitat. 

Citește și: Victoria Beckham nu mai vrea să fie slabă. „Este o atitudine de modă veche‟

Pretențiile Victoriei Beckham

Prezența Victoriei Beckham la nunta celebrului fotbalist a reprezentat o provocare pentru bucătarul Dani Garcia. Acesta susține că fosta membră a formației Spice Girls și-a impus punctul de vedere la petrecere și „i-a schimbat întregul meniu‟ la care lucrase de ceva timp. „A fost foarte ciudat! Victoria Beckham a schimbat tot meniul. A fost foarte trist pentru că am depus efort să creăm un meniu unic. Nu doar eu și echipa mea, ci și mirii‟, a spus celebrul bucătar.  

Victoria a refuzat tot ce înseamnă preparate din carne, dorindu-și să fie servită doar cu mâncăruri vegetariene: „Meniul ei era total diferit și bazat doar pe legume. A fost foarte complicat să îi ofer Victoriei un astfel de meniu‟, a spus bucătarul.

Vezi și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani: „Doar când era gravidă a gustat altceva”

„Ciudățeniile‟ vedetei din noaptea nunții

Mai mult decât atât, bucătarul a mărturisit că în timpul petrecerii, a observat că Victoria avea la ea câteva lucruri „ciudate‟: „Am văzut la ea și câteva lucruri ciudate pe care nu le văzusem în viața mea. Avea tot timpul la ea apă de nucă de cocos, un bol cu mentă și gel hidroalcoolic, care este foarte faimos pe acum, dar pe atunci nu era, pentru că pandemia nu începuse‟, a spus Dani Garcia. 

De-a lungul anilor, obiceiurile alimentare ale Victoriei Beckham au fost în centrul multor dezbateri. De pildă, în timpul Euro 2004, ea a urmat o dietă cu căpșuni, spălate doar cu apă minerală. De asemenea, soția fotbalistului David Beckham a declarat că nu consumă alimente gătite în ulei, unt, sosuri, carne roșie și lactate. „Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar‟, spunea ea, anul trecut. 

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg