Lavinia lansează single-ul şi videoclipul “Sfârşitul lumii”, featuring Cabron

4 mai 2017   Viață de vedetă

Lavinia revine cu o imagine fresh şi un look senzual în noul videoclip, pentru piesa “Sfârşitul lumii”, feat Cabron.

Lavinia demonstrează încă o dată că este o artistă cameleonică,atât în ceea ce priveşte genul muzical pe care îl abordează,cât şi conceptul stilist,şi trece astfel de la look-uri dance sau latino,la unul îndrăzneţ,sexy,urban.Single-ul "Sfârşitul lumii" este compus şi produs în studiourile DeMoga Music,de către Theea Miculescu,Marian Moldoveanu,Alex Parker,Nicu Patoi şi Cabron.Piesa “Sfârşitul lumii” înseamnă o nouă colaborare pentru Lavinia,de această dată alături de Cabron. Artista a mai colaborat cu Funky DJs,Kaira,Korekt.

Filmat într-o locaţie din Bucureşti,cu un aer urban,videoclipul este regizat de către Anthony Icuagu şi o aduce pe Lavinia în ipostaze hot,cu look-uri inedite. Personajul surpriză al videoclipului este chitaristul Nicu Patoi.

În urmă cu 2 ani,Lavinia a lansat single-ul şi videoclipul “Aroma Del Amor”,poveşte inspirată din cultura spaniolă,cu un dans autentic de flamenco. Până acum,frumoasa artistă a lansat şi piese în limba engleză şi română,dintre care amintim “Honey Boy,“Poveşti cu zâne”,“Dragoste cu împrumut”.

Cabron a lansat la începutul anului piesa “La înalţime”,alături de What’s Up,iar în 2016 a cucerit publicul şi topurile muzicale cu single-ul “La masa mea”,o super colaborare cu Ştefan Bănică.

Mai multe