Lily Allen, moment penibil de față cu Ashton Kutcher și Mila Kunis: „Muream pe interior‟

27 martie 2024   Viață de vedetă

Ți s-a întâmplat vreodată să încurci vedetele între ele? Dacă da, află că este posibil și la case mai mari, iar momentul să se transforme într-unul, cu adevărat, penibil! A pățit-o chiar Lily Allen de față cu actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis. 

Lily Allen, în vârstă de 38 de ani, a făcut furori în topurile muzicale internaționale cu piesele „Smile‟ și „Not Fair‟, însă popularitatea melodiilor ei nu a ajutat-o, din păcate, să fie recunoscută de toată lumea. De curând, vedeta a povestit că a trecut printr-un moment jenant în fața actorilor Ashton Kutcher și Mila Kunis, care sunt împreună de câțiva ani. 

Citește și: Ashton Kutcher și Mila Kunis au 275 de milioane de dolari și nicio bonă pentru copiii lor! 

Seamănă Lily Allen cu vedeta cu care a fost confundată?  

În cadrul unui eveniment, desfășurat la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Londra, un șef de sală a confundat-o pe Lily Allen cu nimeni alta decât Rita Ora, o altă cântăreață de origine britanică. Bucuros că are în față o vedetă, șeful de sală a prezentat-o pe Lily Allen cu acest nume lui Ashton Kutcher și Milla Kunis. Din cauza emoțiilor, din păcate, cântăreața nu a avut curaj să îl corecteze: 

„M-a prins de braț și m-a întrebat ce caut acolo pe cont propriu, apoi m-a prezentat lui Ashton și Milla, dar a spus că mă cheamă Rita Ora. Am fost de acord și nu l-am corectat. Am stat pe loc, dar muream pe înauntru. Nu am avut încredere în mine să îi spun că nu sunt Rita Ora. 15 minute mai târziu, a plecat și mi-a spus: Rita, Rita, l-am văzut pe iubitul tău Ricky. Te caută‟, a povestit artista, potrivit „Mirror‟. 

Vezi și: Lily Allen, diagnosticată cu o nouă afecțiune. „Se întâmplă, într-un fel, în familia mea‟

Din fericire, identitatea ei a fost clarificată când iubitul Ritei de la acea vreme, Ricky Hilfiger, a apărut în restaurant. 

(Lily Allen și Rita Ora) 

Întâmplarea jenantă vine după ce Lily Allen a spus că doi dintre cei trei copii ai săi i-au distrus cariera. Citește aici mai multe despre declarațiile șocante pe care cântăreața le-a făcut! 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe