Lily Allen, diagnosticată cu o nouă afecțiune. „Se întâmplă, într-un fel, în familia mea‟

Lily Allen, cântăreața cunoscută pentru piesa de succes „Smile‟, a fost diagnosticată cu ADHD. Anterior, artista s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate mintală. 

image

Viața cântăreței de origine britanică, Lily Allen (37 de ani), s-a schimbat după ce s-a căsătorit în 2020 cu actorul David Harbour, cu zece ani mai în vârstă decât ea. Lily a hotărât să părăsească Anglia și să se mute în America, locul natal al soțului ei. Mai mult decât atât, ea a reușit să își trateze dependența de alcool, de care suferea încă din perioada liceului, dar și adicția de heroină. „N-am făcut altceva decât să mă înec în droguri și alcool. O situație atât de tristă”, povestea cântăreața, în trecut, în cadrul podcastului „The Recovery”. 

Citește și: Cum recunoști dependența de alcool - principalele simptome care apar în rândul persoanelor care consumă băuturi în exces

Cu toate că viața artistei părea că întră pe un făgaș normal, problemele nu s-au oprit odată cu mutarea ei pe un alt continent. La îndemnul unei cunoștințe, Lily Allen a mers la medic, unde a aflat că suferă de ADHD. 

Deloc surprinsă 

Poate că pentru fanii ei este o surpriză acest diagnostic, însă pentru Lily Allen nu. Artista a declarat că mai există persoane în familia ei care suferă de această afecțiune. „Se întâmplă, într-un fel, în familia mea. Aici, în America, se iau puțin mai în serios lucrurile decât în Anglia‟, a spus cântăreața pentru publicația „The Times‟.

Lily Allen, diagnosticată cu alte trei tulburări 

Aceasta nu este singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat Lily Allen, de-a lungul timpului. Anterior, ea a fost diagnosticată și cu alte probleme de sănătate mintală, precum: sindromul de stres posttraumatic, depresie postnatală și tulburare bipolară, scrie „Mirror‟. 

Citește și: VIDEO Ce este boala bipolară și cum se poate manifesta acest inamic tăcut din minte 

Ce este ADHD 

Tulburarea de Deficit de Atenție și Hiperactivitate (ADHD) este o tulburare de neurodezvoltare, care se poate manifesta prin: dificultăți de menținere a atenției pe perioade lungi, probleme de memorie, neliniște fizică, mișcare repetată din mâini sau picioare etc. De precizat că la adulți, această tulburare se asociază frecvent cu alte tulburări mintale, precum: anxietate, depresie și tulburare bipolară.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg