Ashton Kutcher și Mila Kunis, zgârciți cu propriii copii. De ce nu le lasă niciun ban?

Sunt niște părinți grijulii, dar… zgârciți! Cel puțin așa pare din moment ce nu plănuiesc să le lase nicio moștenire celor doi copii ai lor. Cum motivează decizia lor?

image

Ashton Kutcher și Mila Kunis sunt doi actori de succes de la Hollywood, care o duc foarte bine cu banii, dar, în același timp, nu plănuiesc să pună deoparte nimic pentru copiii lor, Wyatt, de 8 ani, și Dimitri, de 6 ani. Împreună, cuplul de vedete are o avere de 275 de milioane de dolari, însă nici măcar un mărunțiș nu va intra în conturile moștenitorilor lor. Vorba vine „moștenitori”!...

În timpul podcastului lui Dax Shepard din 2018, Armchair Expert, Kutcher și-a făcut cunoscute intențiile surprinzătoare pentru prima dată. „Nu fac niciun cont sau fond financiar pentru ei!”, a dezvăluit el atunci. „O să donăm banii noștri unor proiecte caritabile”, a adăugat actorul care pare că nu și-a schimbat părerea de-atunci.

Kutcher a crescut într-o familie destul de nevoiașă, care îi percepea pe bogați ca pe niște oameni răi. El e de părere că copiii lui duc o viață „cu adevărat privilegiată și nici măcar nu-și dau seama de asta. Și nici nu-și vor da seama vreodată, pentru că asta e tot ce cunosc ei pe lumea asta!”, a continuat vedeta de la Hollywood pe același ton ferm. Și-o fi rău?...

Bun și ce se va întâmpla cu copiii actorului când vor deveni mari? Vor fi nevoiți să se întrețină ei singuri sau vor putea beneficia de ajutorul financiar al părinților lor în anumite condiții? A doua variantă pare să fie valabilă. „Dacă copiii mei vor să pună pe picioare o afacere și au un plan de afaceri foarte bun, mă pot convinge să investesc în ea. Dar nu primesc fonduri financiare de-a gata, nici vorbă!”, a ținut acesta să precizeze.

Ashton își crește copiii astfel încât să fie cu picioarele pe pământ. Chiar și la propriu! Îi duce adesea în călătorii cu cortul și îi învață să se descurce singuri: „Vreau să fie plini de resurse. Atât timp cât știu ce să facă când nu dețin lucruri... o să fie destul de motivați să obțină ceea ce au avut cândva sau măcar o versiune a acestor lucruri”, încearcă vedeta să explice metoda sa de parenting.

Multă lume a criticat decizia părinților VIP de-a nu le lăsa bani copiilor lor. Și n-a fost prima dată când cei doi actori au fost „crucificați” pentru metodele lor neobișnuite de a-și crește odraslele. Întrebată tot în podcastul Armchair Expert de ce nu e „prietenă” cu săpunul, Mila Kunis a lăsat cu gura deschisă multe mămici care au ascultat-o.

„N-am avut apă caldă când eram copil, așa că nu mă spălam prea des…”, a început să răspundă actrița. „În ceea ce îi privește pe copiii mei, nici pe ei nu-i spăl zilnic. N-am fost acel părinte care să-și spele nou-născuții, în niciun caz! Dacă se vede mizeria pe ei, bagă-i în baie și spală-i. Dacă nu, nu!”, a conchis vedeta spre uimirea multora dintre noi.

Foto - Instagram



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg