Nicola Peltz îl împarte pe Brooklyn Beckham cu Selena Gomez? „O iubesc atât de mult‟

17 martie 2023   Viață de vedetă

Nicola Peltz, soția lui Brooklyn Beckham, a dat de înțeles că în relația cu soțul ei s-ar afla o a treia persoană, și anume - artista Selena Gomez. „O iubesc atât de mult. Ea este, cu adevărat, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată‟, a declarat nora Victoriei Beckham despre Selena. 

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, fiica miliadarului Nelson Peltz și a fostului model Claudia Heffner și-au oficializat relația în anul 2022, printr-o ceremonie fastuoasă, unde au participat mai multe nume cunoscute la nivel internațional, precum: Serena Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid și mulți alții.

Aproape la un an distanță de la eveniment, presa internațională scrie că în relația lui Brooklyn cu Nicola s-ar afla o a treia persoană, și anume cântăreața Selena Gomez. 

Citește și: Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o? 

Nicola Peltz, despre Selena Gomez: „Inima ei este de aur‟ 

De curând, Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani, a vorbit într-un interviu pentru „Cosmopolitan‟, despre relația de prietenie pe care o are cu Selena Gomez. „O întâlnisem odată în treacăt, în urmă cu câțiva ani, apoi am mers cu toții la un eveniment în septembrie, la Gala Academiei. Ne-am simțit bine și apoi am devenit super, super apropiate. Simt că este sora mea de suflet. O iubesc atât de mult. Ea este cu adevărat unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit vreodată în toată viața mea. Cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Cu adevărat, inima ei este de aur. Simt că o cunosc de veci‟, au fost cuvintele de laudă ale soției lui Brooklyn la adresa Selenei.

Citește și: Cel mai mare regret al Selenei Gomez. „Mi-a fost foarte rușine”

Mai mult decât atât, Nicola a ținut să precizeze că Selena se înțelege la fel de bine și cu soțul ei. Potrivit „Daily Mail‟, ea a declarat: „O, Doamne! Noi spunem că suntem ca un „triplu‟. Suntem toți trei cei mai buni prieteni‟. Anterior, Selena Gomez a glumit pe tema relației pe care o are cu Nicola și cu Brooklyn, postând pe Instagram o fotografie cu ei, alături de hashtag-ul „#throuple‟ (#triplu). 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@selenagomez

Mai multe