Nicole Kidman şi-a pus fanii pe jar cu noul look întinerit

9 mai 2022   Viață de vedetă

O mulţime de vedete hollywoodiene apelează la proceduri estetice diverse ca liftingul facial pentru a încerca să-și mențină un aspect de invidiat. Fotografiile recente postate de Nicole Kidman i-a făcut pe fani să spună că aspectul ei întinerit s-ar datora unor operaţii estetice.

Actrița Nicole Kidman, câștigătoare a Oscarului, nu are riduri chiar dacă a ajuns la vârsta de 54 de ani. Ea a afirmat că acest lucru se datorează stilului de viaţă sănătos, nicidecum vreunei intervenţii estetice. Într-un interviu oferit publicaţiei “Marie Claire” aceasta a mărturisit: “Ca să fiu sinceră, sunt complet naturală”. A spus că ar fi încercat nişte injecţii cu Botox în trecut, dar a decis să se oprească. „În sfârșit, îmi pot mișca din nou fața”, a declarat atunci când a decis să renunţe la tratamentele cu Botox.

A avut mereu grijă la aspectul tenului ei

Vedeta a fost atentă la tenul ei deschis la culoare, pentru care a fost mereu apreciat. Avea grijă să aplice protecție solară și nu a fumat pentru ca pielea să fie în perfectă stare.

Dacă, până de curând, admiratorii ei au crezut că este posibil să ai o piele atât de frumoasă doar prin păstrarea unui stil de viaţă riguros, sănătos, acum fanii își exprimă neîncrederea după fotografiile postate de ea recent.

Citeşte şi: Nicole Kidman era maseuză, Beyoncé făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de azi

Unii pun la îndoială aspectul lui Nicole Kidman

Nicole Kidman a împărtășit cu fanii de pe Instagram o serie de fotografii în care apare alături de regizorul Lulu Wang, cu care lucrează la o serie „Expats”. Cei mai mulţi au fost încântați de modul în care arată, încântați de proiectul ei şi au lăudat-o pentru talentul actoricesc.

Unii dintre fanii actriţei nu s-au putut abține să nu sublinieze faptul că are un aspect vizibil schimbat: „Nicole ce ai făcut cu fața ta? Începi să arăţi ca un monstru! E trist pentru că ai fost frumoasă”, a comentat o persoană care a fost impresionată de imunitatea aparentă a actriței la îmbătrânire. „Aceasta nu ești tu, Nicole”, a spus altcineva, ironic, în timp ce un alt fan a remarcat cu tristețe: „Te-ai muncit prea mult, Nicole!”.

Citeşte şi: Arătau mai bine cu părul natural? Starurile erau de nerecunoscut la primele lor apariţii

Pe de altă parte, Nicole Kidman nu a vorbit despre faptul că ar fi fost supusă vreunei proceduri estetice. Doar într-un interviu pentru “Marie Claire”, ea a susținut că nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală pentru a arăta mai tânără. Indiferent de ceea ce știe chirurgul ei plastician, dacă are vreunul, actriţa pare a se simţi foarte bine în propria piele în această nouă postare.

Mai multe