Rolul important pe care Jennifer Grey l-a pierdut din cauza anxietății

26 aprilie 2023   Viață de vedetă

Actrița Jennifer Grey (63 de ani) a recunoscut că a luat decizia de a renunța la un rol important din carieră, deoarece a considerat că îi provoacă anxietate. Care este proiectul pe care l-a refuzat? 

Pe actrița Jennifer Grey o știi din „Dirty Dancing‟, însă după succesul răsunător al filmului, ea a fost cooptată de către echipa serialului „Friends‟ pentru a o juca pe Mindy, o bună prietenă a lui Rachel Green, interpretată de Jennifer Aniston. Inițial, Jennifer Grey a profitat de această oportunitate și acceptat să apară într-un episod, dar când producătorii i-au propus să își continue activitatatea pe platourile de filmare, ea a refuzat din cauza problemelor de sănătate mintală. 

Citește și: Jennifer Grey, la 35 de ani după „Dirty Dancing”. S-a împăcat cu greșeala care i-a distrus cariera 

„M-am confruntat cu o anxietate atât de mare...‟ 

Într-un interviu pentru „Media Village‟, Jennifer Grey a povestit despre anxietatea cu care s-a confruntat la mijlocul anilor ’90: „Eram un fan al serialului și am fost chemată să joc. Apoi, când am făcut-o, m-am confruntat cu o anxietate atât de mare pentru că au schimbat tot scenariul‟. „Este foarte greu să fii un invitat pentru că nu faci parte din serial și chiar încerci să îți dai seama cum funcționează. Ei încercau să cunoască mai bine personajul, scenele și se produceau multe schimbări. Totul a fost atât de dinamic, încât nu am putut să o fac‟. Așadar, din cauză că nu a putut face față stresului, actrița Jana Marie Hupp a preluat rolul lui Mindy: „Când mi-au cerut să mă întorc, am spus că nu pot. Au pus pe altcineva să joace‟.

Nu a fost singurul proiect pierdut 

De asemenea, actrița a mărturisit că a mai pierdut și alte proiecte din cauza anxietății: „Când m-au vrut pentru Saturday Night Live, pur și simplu, nu am putut. Am spus nu. Eram prea speriată‟, a spus Jennifer Grey, care a recunoscut că i-ar fi plăcut să primească ajutor în acel moment: „Adevărul este că mi-aș fi dorit să am alături oameni care să mă ajute să abordez acest tip de frică‟. 

Citește și: Cum a rupt Jennifer Grey logodna cu Johnny Depp 

În cele din urmă, Jennifer Grey a descoperit că suferea de anxietate de performanță, adică un tip de anxietate asociată cu teama de a nu fi capabil de a duce la capăt o sarcină. Persoanele care se confruntă cu această teamă se îngrijorează că s-ar putea să nu reușească să-și îndeplinească sarcina înainte ca aceasta să înceapă. Ar putea crede că eșecul duce la umilire sau la respingere, scrie „Good Therapy‟. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe