Cum a rupt Jennifer Grey logodna cu Johnny Depp

Puțini își amintesc despre logodna dintre cei doi actori, însă vedeta din filmul „Dirty Dancing” n-a uitat relația frumoasă pe care a avut-o cu starul din „Pirații din Caraibe”. Ce-a determinat ruperea logodnei lor atunci?

image

Actrița din „Dirty Dancing” a devenit iubita starului din „Pirații din Caraibe” într-o perioadă complicată din viața ei. Cei doi actori s-au întâlnit în 1988, când Jennifer era deja implicată într-o relație amoroasă cu Matthew Broderick, după cum ne-a informat chiar ea în emisiunea „The Drew Barrymore Show”.

Și, într-o singură lună, nu numai că Grey s-a despărțit de Matthew, dar s-a și logodit cu alt coleg de breaslă! „Era semn clar că traversam o perioadă complicată!”, a declarat Jen. Și mare dreptate avea! Trecuseră numai câteva luni de când ea și Broderick fuseseră implicați într-un accident de mașină, în urma căreuia au murit două femei.

În august 1987, când povestea lor de amor era încă secretă, cei doi amorezi se aflau într-o vacanță în Irlanda de Nord în momentul în care mașina lor s-a ciocnit de alta. Tragicul eveniment auto s-a întâmplat chiar în săptămâna în care Jennifer devenise un adevărat fenomen după lansarea filmului „Dirty Dancing”, în 1987.

„Devenisem preferata publicului la numai cinci zile de la accident”, a ținut să precizeze actrița în Entertainment Tonight. „Juxtapunerea unei dureri atât de mari, cu vina supraviețuitorului și faptul că eram sărbătorită în toată țara ca noua actriță de la Hollywood, pur și simplu, n-a funcționat”, a adăugat cea care s-a și despărțit de Matthew la scurt timp după aceea.

Mai mult, Grey și-a pierdut și interesul în actorie, motiv pentru care n-am mai văzut-o în multe filme după „Dirty Dancing”, și nici n-a fost capabilă să ducă o relație de la un capăt la altul așa cum trebuie. Adică, s-a cuplat ea cu Johnny Depp, dar nu avea răbdare să-i suporte toate hachițele suparstarullui hollywoodian. Dau, mă rog, el i-a greșit ei semnificativ…

Jennifer și Johnny s-au întâlnit în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, puse la cale de el. „Am mâncat, am băut Jack Daniel's, am râs până n-am mai putut și-am fumat din când în când”, a scris ea în autobiografia ei, „Out of the Corner”. „El era ridicol de frumos. Și surprinzător de deschis, amuzant și drăguț!”, a conchis ea.

La numai două săptămâni după prima lor întâlnire, Depp i-a cerut mâna lui Grey, iar ea a acceptat fără să ezite. Cei doi logodnici s-au mutat împreună și au adoptat-o pe Lulu, o cățelușă mică și simpatică. „Cățelușa era felul nostru de-a ne face mâna pentru un viitor copil împreună, plus că îmi ținea companie când Johnny era plecat din oraș”, explică actrița.

Totul era minunat în Paradis! Până într-o zi, când n-a mai fost.

Johnny făcea naveta între Los Angeles și Vancouver și începuse să-și schimbe comportamentul. Se lua la bătaie prin baruri, avea certuri cu polițiștii și era de-o gelozie cruntă. „Când se întorcea acasă, era extrem de gelos, paranoic chiar și voia să știe tot ce-am facut cât fusese el plecat”, a continuat să explice Jennifer.

Ei bine, drept consecință, idila lor, logodna lor minunată s-a încheiat în 1989.

Foto - Shutterstock, Ferris Bueller's Day Off (1986)Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg