Cum a rupt Jennifer Grey logodna cu Johnny Depp

Puțini își amintesc despre logodna dintre cei doi actori, însă vedeta din filmul „Dirty Dancing” n-a uitat relația frumoasă pe care a avut-o cu starul din „Pirații din Caraibe”. Ce-a determinat ruperea logodnei lor atunci?

image

Actrița din „Dirty Dancing” a devenit iubita starului din „Pirații din Caraibe” într-o perioadă complicată din viața ei. Cei doi actori s-au întâlnit în 1988, când Jennifer era deja implicată într-o relație amoroasă cu Matthew Broderick, după cum ne-a informat chiar ea în emisiunea „The Drew Barrymore Show”.

Și, într-o singură lună, nu numai că Grey s-a despărțit de Matthew, dar s-a și logodit cu alt coleg de breaslă! „Era semn clar că traversam o perioadă complicată!”, a declarat Jen. Și mare dreptate avea! Trecuseră numai câteva luni de când ea și Broderick fuseseră implicați într-un accident de mașină, în urma căreuia au murit două femei.

În august 1987, când povestea lor de amor era încă secretă, cei doi amorezi se aflau într-o vacanță în Irlanda de Nord în momentul în care mașina lor s-a ciocnit de alta. Tragicul eveniment auto s-a întâmplat chiar în săptămâna în care Jennifer devenise un adevărat fenomen după lansarea filmului „Dirty Dancing”, în 1987.

„Devenisem preferata publicului la numai cinci zile de la accident”, a ținut să precizeze actrița în Entertainment Tonight. „Juxtapunerea unei dureri atât de mari, cu vina supraviețuitorului și faptul că eram sărbătorită în toată țara ca noua actriță de la Hollywood, pur și simplu, n-a funcționat”, a adăugat cea care s-a și despărțit de Matthew la scurt timp după aceea.

Mai mult, Grey și-a pierdut și interesul în actorie, motiv pentru care n-am mai văzut-o în multe filme după „Dirty Dancing”, și nici n-a fost capabilă să ducă o relație de la un capăt la altul așa cum trebuie. Adică, s-a cuplat ea cu Johnny Depp, dar nu avea răbdare să-i suporte toate hachițele suparstarullui hollywoodian. Dau, mă rog, el i-a greșit ei semnificativ…

Jennifer și Johnny s-au întâlnit în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, puse la cale de el. „Am mâncat, am băut Jack Daniel's, am râs până n-am mai putut și-am fumat din când în când”, a scris ea în autobiografia ei, „Out of the Corner”. „El era ridicol de frumos. Și surprinzător de deschis, amuzant și drăguț!”, a conchis ea.

La numai două săptămâni după prima lor întâlnire, Depp i-a cerut mâna lui Grey, iar ea a acceptat fără să ezite. Cei doi logodnici s-au mutat împreună și au adoptat-o pe Lulu, o cățelușă mică și simpatică. „Cățelușa era felul nostru de-a ne face mâna pentru un viitor copil împreună, plus că îmi ținea companie când Johnny era plecat din oraș”, explică actrița.

Totul era minunat în Paradis! Până într-o zi, când n-a mai fost.

Johnny făcea naveta între Los Angeles și Vancouver și începuse să-și schimbe comportamentul. Se lua la bătaie prin baruri, avea certuri cu polițiștii și era de-o gelozie cruntă. „Când se întorcea acasă, era extrem de gelos, paranoic chiar și voia să știe tot ce-am facut cât fusese el plecat”, a continuat să explice Jennifer.

Ei bine, drept consecință, idila lor, logodna lor minunată s-a încheiat în 1989.

Foto - Shutterstock, Ferris Bueller's Day Off (1986)



Recente

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg