Cum a rupt Jennifer Grey logodna cu Johnny Depp

Puțini își amintesc despre logodna dintre cei doi actori, însă vedeta din filmul „Dirty Dancing” n-a uitat relația frumoasă pe care a avut-o cu starul din „Pirații din Caraibe”. Ce-a determinat ruperea logodnei lor atunci?

image

Actrița din „Dirty Dancing” a devenit iubita starului din „Pirații din Caraibe” într-o perioadă complicată din viața ei. Cei doi actori s-au întâlnit în 1988, când Jennifer era deja implicată într-o relație amoroasă cu Matthew Broderick, după cum ne-a informat chiar ea în emisiunea „The Drew Barrymore Show”.

Și, într-o singură lună, nu numai că Grey s-a despărțit de Matthew, dar s-a și logodit cu alt coleg de breaslă! „Era semn clar că traversam o perioadă complicată!”, a declarat Jen. Și mare dreptate avea! Trecuseră numai câteva luni de când ea și Broderick fuseseră implicați într-un accident de mașină, în urma căreuia au murit două femei.

În august 1987, când povestea lor de amor era încă secretă, cei doi amorezi se aflau într-o vacanță în Irlanda de Nord în momentul în care mașina lor s-a ciocnit de alta. Tragicul eveniment auto s-a întâmplat chiar în săptămâna în care Jennifer devenise un adevărat fenomen după lansarea filmului „Dirty Dancing”, în 1987.

„Devenisem preferata publicului la numai cinci zile de la accident”, a ținut să precizeze actrița în Entertainment Tonight. „Juxtapunerea unei dureri atât de mari, cu vina supraviețuitorului și faptul că eram sărbătorită în toată țara ca noua actriță de la Hollywood, pur și simplu, n-a funcționat”, a adăugat cea care s-a și despărțit de Matthew la scurt timp după aceea.

Mai mult, Grey și-a pierdut și interesul în actorie, motiv pentru care n-am mai văzut-o în multe filme după „Dirty Dancing”, și nici n-a fost capabilă să ducă o relație de la un capăt la altul așa cum trebuie. Adică, s-a cuplat ea cu Johnny Depp, dar nu avea răbdare să-i suporte toate hachițele suparstarullui hollywoodian. Dau, mă rog, el i-a greșit ei semnificativ…

Jennifer și Johnny s-au întâlnit în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, puse la cale de el. „Am mâncat, am băut Jack Daniel's, am râs până n-am mai putut și-am fumat din când în când”, a scris ea în autobiografia ei, „Out of the Corner”. „El era ridicol de frumos. Și surprinzător de deschis, amuzant și drăguț!”, a conchis ea.

La numai două săptămâni după prima lor întâlnire, Depp i-a cerut mâna lui Grey, iar ea a acceptat fără să ezite. Cei doi logodnici s-au mutat împreună și au adoptat-o pe Lulu, o cățelușă mică și simpatică. „Cățelușa era felul nostru de-a ne face mâna pentru un viitor copil împreună, plus că îmi ținea companie când Johnny era plecat din oraș”, explică actrița.

Totul era minunat în Paradis! Până într-o zi, când n-a mai fost.

Johnny făcea naveta între Los Angeles și Vancouver și începuse să-și schimbe comportamentul. Se lua la bătaie prin baruri, avea certuri cu polițiștii și era de-o gelozie cruntă. „Când se întorcea acasă, era extrem de gelos, paranoic chiar și voia să știe tot ce-am facut cât fusese el plecat”, a continuat să explice Jennifer.

Ei bine, drept consecință, idila lor, logodna lor minunată s-a încheiat în 1989.

Foto - Shutterstock, Ferris Bueller's Day Off (1986)Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg