Kendall Jenner: „Mi-am dorit să nu mai fiu în lumina reflectoarelor‟

Kendall Jenner este una dintre cele mai cunoscute modele din Statele Unite, însă popularitatea nu i-a adus doar beneficii. Vedeta a recunoscut că, din cauza faimei, s-a luptat cu anxietate extremă. 

image

Modelul Kendall Jenner, în vârstă de 27 de ani, a devenit cunoscută la nivel internațional după apariția în emisiunea de televiziune a familiei sale, „Keeping Up With the Kardashians‟. Prezentările de modă și contractele de imagine pe care le-a avut, de-a lungul timpului, i-au adus vedetei peste 70 de milioane de dolari în conturi. Cu toate acestea, popularitatea și banii se pare că nu au scăpat-o de stările de anxietate. 

Citește și: Surorile Kardashian și de ce toate prenumele lor încep cu litera „K”? Kris Jenner oferă explicația 

„Am depus multă muncă ca să ajung să mă iubesc”

Vedeta a recunoscut că au existat momente când și-a dorit să fie anonimă, deoarece popularitatea i-a cauzat stări extreme de anxietate și totodată „atacuri de panică foarte grave‟, anunță „Mirror‟. Vedeta a început să sufere de anxietate încă de la vârsta de opt ani. Anterior, Kendall a mărturisit că stările neplăcute i-au cauzat inclusiv dificultăți de respirație. 

Citește și: Secretele lui Kendall Jenner pentru silueta de model. Ce alimente consumă zilnic 

În ciuda problemelor, Kendall a spus că este recunoscătoare pentru tot ce a realizat până acum: „Am depus multă muncă ca să ajung să mă iubesc. Dar da, cu siguranță, am avut și momente când mi-am dorit să nu mai fiu în lumina reflectoarelor. Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am‟. Totodată, vedeta le-a transmis un mesaj de încurajare celor care se confruntă cu așa ceva: „Progresul în ceea ce privește sănătatea mintală necesită timp. Trebuie să continuați să vă urmați obiceiurile sănătoase pentru a vă atinge scopul‟. Kendall a specificat pe contul său de Instagram care sunt tehnicile sănătoase la care a apelat: „Eu fac 10 inspirații/expirații adânci înainte să îmi ating telefonul. Am și un jurnal unde îmi notez toate lucrurile pe care abia aștept să le fac astăzi sau în această lună. Îmi exprim recunoștința pentru toate binecuvântările mele. Stau la soare, îmi beau ceaiul și exersez tehnici de respirație. Sunt optimistă cu privire la ziua de mâine și tu ar trebui să fii la fel. Te iubesc!‟, le-a transmis Kendall fanilor. 

Sursă foto: Instagram-@kendalljenner 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg