Kendall Jenner: „Mi-am dorit să nu mai fiu în lumina reflectoarelor‟

Kendall Jenner este una dintre cele mai cunoscute modele din Statele Unite, însă popularitatea nu i-a adus doar beneficii. Vedeta a recunoscut că, din cauza faimei, s-a luptat cu anxietate extremă. 

image

Modelul Kendall Jenner, în vârstă de 27 de ani, a devenit cunoscută la nivel internațional după apariția în emisiunea de televiziune a familiei sale, „Keeping Up With the Kardashians‟. Prezentările de modă și contractele de imagine pe care le-a avut, de-a lungul timpului, i-au adus vedetei peste 70 de milioane de dolari în conturi. Cu toate acestea, popularitatea și banii se pare că nu au scăpat-o de stările de anxietate. 

Citește și: Surorile Kardashian și de ce toate prenumele lor încep cu litera „K”? Kris Jenner oferă explicația 

„Am depus multă muncă ca să ajung să mă iubesc”

Vedeta a recunoscut că au existat momente când și-a dorit să fie anonimă, deoarece popularitatea i-a cauzat stări extreme de anxietate și totodată „atacuri de panică foarte grave‟, anunță „Mirror‟. Vedeta a început să sufere de anxietate încă de la vârsta de opt ani. Anterior, Kendall a mărturisit că stările neplăcute i-au cauzat inclusiv dificultăți de respirație. 

Citește și: Secretele lui Kendall Jenner pentru silueta de model. Ce alimente consumă zilnic 

În ciuda problemelor, Kendall a spus că este recunoscătoare pentru tot ce a realizat până acum: „Am depus multă muncă ca să ajung să mă iubesc. Dar da, cu siguranță, am avut și momente când mi-am dorit să nu mai fiu în lumina reflectoarelor. Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am‟. Totodată, vedeta le-a transmis un mesaj de încurajare celor care se confruntă cu așa ceva: „Progresul în ceea ce privește sănătatea mintală necesită timp. Trebuie să continuați să vă urmați obiceiurile sănătoase pentru a vă atinge scopul‟. Kendall a specificat pe contul său de Instagram care sunt tehnicile sănătoase la care a apelat: „Eu fac 10 inspirații/expirații adânci înainte să îmi ating telefonul. Am și un jurnal unde îmi notez toate lucrurile pe care abia aștept să le fac astăzi sau în această lună. Îmi exprim recunoștința pentru toate binecuvântările mele. Stau la soare, îmi beau ceaiul și exersez tehnici de respirație. Sunt optimistă cu privire la ziua de mâine și tu ar trebui să fii la fel. Te iubesc!‟, le-a transmis Kendall fanilor. 

Sursă foto: Instagram-@kendalljenner Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg