Tiger Woods își forțează iubitele să semneze contracte de confidențialitate. Câți bani le dă?

18 martie 2023   Viață de vedetă

Când începi o relație cu cineva, numai la contract de confidențialitate nu te gândești. Ei bine, iubitele campionului la golf sunt obligate să semneze așa ceva!

Sportivul de performanță are o viață amoroasă tumultoasă, petrecută sub privirile noastre, ale tuturor. Tiger a fost însurat cu mama copiilor lui, Elin Nordegren, din 2004 până în 2010, timp în care el a recunoscut că a avut mai multe relații extraconjugale.

„Știu că am greșit, dar m-am convins că regulile normale nu mi se aplică și mie. Nu m-am gândit niciodată pe cine rănesc. M-am gândit numai la mine”, a declarat el într-o conferință de presă susținută în 2010. „Am greșit. M-am purtat aiurea. Regulile trebuie să fie aceleași pentru toată lumea”, a continuat Woods înainte de-a înșira pe toată lumea pe care a rănit-o cu numeroasele lui aventuri.

Nordegren și-a văzut în continuare de viața ei și fostul ei soț, la fel. Însă Tiger a jucat mult mai prudent de data asta. De fiecare dată când s-a implicat cu cineva post-divorț, a avut aceeași condiție – ca partenera lui să semneze un contract de confidențialitate.

Tiger Woods a fost acuzat că și-a pus iubitele să semneze astfel de contracte de mai multe ori. Una dintre acestea, Rachel Uchitel pe numele ei, a dezvăluit, în 2009, că a fost nevoită să semneze un document de 30 de pagini care-i fusese înmânat de echipa lui Tiger.

Ce scria în acel document?

Conform acelui contract, Rachel nu putea vorbi niciodată despre sportivul cu care avusese o aventură când el era bine-mersi însurat cu Elin Nordegren. „Avocații lui îți cer toate mesejele pe care le-ai împărțit vreodată cu Woods și îți dau bani pentru asta. Le zici inițial să-și ia banii și să te lase în pace, dar apoi ajungi să cedezi la ceva mărunt, pentru ca mai apoi să îi lași să-ți controleze toată viața”, a dezvăluit fosta iubită a lui Tiger Woods în The New York Times, în 2021.

Publicația în discuție susține că Rachel a primit 5 milioane de dolari ca să-și țină gura închisă și alți câte un milion pe an, timp de trei ani, după ce a semnat contractul. „M-am săturat de contractele astea de confidențialitate!”, a conchis ea.

Dar Uchitel n-a fost singura femeie din viața jucătorului de golf care a fost nevoită se semneze asemenea document dacă voia să rămână în viața lui. Un an mai târziu, o femeie pe nume Emma Rotherham a primit și ea câteva sute de mii de dolari pentru tăcerea ei. Și ea avusese relații intime cu Woods când acesta era încă însurat.

În 2018, TMZ Sports a dezvăluit că o anume Kristin Smith a semnat și ea același fel de hârtii. De fapt, ea se pare că fusese șantajată să semneze asemenea contract, dar mai multe amănunte nu se cunosc nici în ziua de azi.

foto - Shutterstock

Mai multe