Tatăl violent i-a scris Christinei Aguilera o scrisoare. L-a iertat pentru bătaie?

Cu toate că a moștenit originile latine de la tatăl ei, Fausto Xavier Aguilera, și e recunoscătoare pentru acest lucru, cântăreața are multe să-i reproșeze părintelui violent.

image

Relația Christinei Aguilera cu tatăl ei n-a fost niciodată bună. Născută pe 18 decembrie 1980, în Staten Island, New York City, cântăreața i-a avut ca părinți pe muziciana Shelly Loraine Fidler și pe temperamentalul Fausto Xavier Aguilera, care era militar de profesie – strict și iute la mânie.

Vedeta a mai vorbit și cu alte ocazii despre violența domestică pe care a suportat-o în copilărie din cauza tatălui ei și tot ea a recunoscut, la maturitate, că nu s-a mai întâlnit cu el de când avea ea 19 ani. Însă el i-a scris ei o scrisoare la un moment dat…

În 2012, Christina a recunoscut că, în ciuda faptului că n-a fost niciodată împăcată cu faptul că tatăl el a fost un abuzator verbal, emoțional și fizic în casa părintească, ea era capabilă să se întâlnească cu el față în față, cu speranța să se împace într-un final.

După un deceniu întreg, în care nimic nu s-a întâmplat între tată și fiică, artista a dezvăluit doar că el i-a scris ei, la un moment dat, o scrisoare ei, în care și-a recunoscut greșelile. Scurt și cuprinzător!

Aguilera și-a exprimat adesea durerea pe care a simțit-o ca victimă a abuzului fizic și emoțional din partea tatălui ei, chiar a scris melodii cu acest subiect delicat. Familia în care se născuse nu i-a oferit stabilitatea pe care o merita un copil, însă lucrurile nu s-a schimbat foarte mult în bine nici măcar după ce părinții ei au divorțat.

Relația proastă pe care o aveau părinții ei a afectat-o pe divă în cel mai profund mod. Da, tatăl ei și-a recunoscut greșelile din trecut, i-a cerut iertare în scris pentru momentele de groază pe care i le-a pricinuit bietului copil, însă a fost de-ajuns ca Christina să-l ierte pe părintele orbit de furie și violent?!

„Tata era foarte dominant cu mama mea și am știut întotdeauna că eu nu voi lăsa niciodată un bărbat să profite de mine așa cum tata a profitat de mama mea”, a ținut să precizeze cântăreața îndurerată. L-a iertat totuși? Cel mai probabil e un proces în plină desfășurare, pentru că cu siguranță că am fi auzit despre împăcarea dintre fiica traumatizată și părintele care i-a greșit enorm în copilăria ei plină de suferință.  

Foto - Shutterstock, Twitter



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg