Tatăl violent i-a scris Christinei Aguilera o scrisoare. L-a iertat pentru bătaie?

Cu toate că a moștenit originile latine de la tatăl ei, Fausto Xavier Aguilera, și e recunoscătoare pentru acest lucru, cântăreața are multe să-i reproșeze părintelui violent.

image

Relația Christinei Aguilera cu tatăl ei n-a fost niciodată bună. Născută pe 18 decembrie 1980, în Staten Island, New York City, cântăreața i-a avut ca părinți pe muziciana Shelly Loraine Fidler și pe temperamentalul Fausto Xavier Aguilera, care era militar de profesie – strict și iute la mânie.

Vedeta a mai vorbit și cu alte ocazii despre violența domestică pe care a suportat-o în copilărie din cauza tatălui ei și tot ea a recunoscut, la maturitate, că nu s-a mai întâlnit cu el de când avea ea 19 ani. Însă el i-a scris ei o scrisoare la un moment dat…

În 2012, Christina a recunoscut că, în ciuda faptului că n-a fost niciodată împăcată cu faptul că tatăl el a fost un abuzator verbal, emoțional și fizic în casa părintească, ea era capabilă să se întâlnească cu el față în față, cu speranța să se împace într-un final.

După un deceniu întreg, în care nimic nu s-a întâmplat între tată și fiică, artista a dezvăluit doar că el i-a scris ei, la un moment dat, o scrisoare ei, în care și-a recunoscut greșelile. Scurt și cuprinzător!

Aguilera și-a exprimat adesea durerea pe care a simțit-o ca victimă a abuzului fizic și emoțional din partea tatălui ei, chiar a scris melodii cu acest subiect delicat. Familia în care se născuse nu i-a oferit stabilitatea pe care o merita un copil, însă lucrurile nu s-a schimbat foarte mult în bine nici măcar după ce părinții ei au divorțat.

Relația proastă pe care o aveau părinții ei a afectat-o pe divă în cel mai profund mod. Da, tatăl ei și-a recunoscut greșelile din trecut, i-a cerut iertare în scris pentru momentele de groază pe care i le-a pricinuit bietului copil, însă a fost de-ajuns ca Christina să-l ierte pe părintele orbit de furie și violent?!

„Tata era foarte dominant cu mama mea și am știut întotdeauna că eu nu voi lăsa niciodată un bărbat să profite de mine așa cum tata a profitat de mama mea”, a ținut să precizeze cântăreața îndurerată. L-a iertat totuși? Cel mai probabil e un proces în plină desfășurare, pentru că cu siguranță că am fi auzit despre împăcarea dintre fiica traumatizată și părintele care i-a greșit enorm în copilăria ei plină de suferință.  

Foto - Shutterstock, TwitterRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg