Mergi des la toaletă

Dacă urinezi des,deşi nu bei prea multă apă zilnic,este un semn că organismul tău este plin de toxine. În acest caz,este indicat să bei cât mai multă apă şi ceaiuri şi să iei probiotice pentru a menţine sănătatea microflorei intestinale. Astfel,vei elimina mai repede toxinele din corp.
 

Ai respiraţia urât mirositoare

Respiraţia urât mirositoare este un alt simptom care indică faptul că există multe toxine în corp,din cauza că stomacul şi ficatul nu le poate procesa în mod corespunzător. Pentru a scăpa de respiraţia urât mirositoare bea multă apă în care ai adăugat câteva frunze de mentă şi consumă părtrunjel proaspăt.
 

Te deranjează anumite mirosuri

În cazul în care nu eşti însărcinată,dar te deranjează anumite mirosuri,precum cel de parfum sau de ţigară,este probabil să fie din cauză excesului de toxine din corp. Mulţi dintre noi devin sensibili la anumite arome când ficatul nu poate să elimine toxinele din corp. Pentru o detoxifiere rapidă a ficatului,bea ceai din flori de păpădie.
 

Nu reuşeşti să slăbeşti

Nu ai probleme hormonale şi ai un stil de viaţă sănătos,dar cu toate astea nu reuşeşti să scapi de excesul de grăsimi din corp? De vină ar putea fi anumite toxine,precum dioxina şi pesticidele,care se prind de celulele de grăsimi. Din această cauză,corpul nu le mai poate descompune în mod eficient,iar procesul de slăbire este îngreunat.