Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, are o viaţă la care mulţi visează: petreceri luxoase, o iubită tinerică şi multe vacanţe. 

Chiar şi aşa, juratul de la "Bravo, ai stil!" se confruntă cu o problemă: excedentul de bagaje. El ajunge la aeroport cu o dubă, căci altfel nu îşi poate căra cele cel puţin opt bagaje pe care le are.

„Eu tot timpul sunt cu o mie de bagaje şi întotdeauna am exces de bagaj. E nasoală treaba. Cel mai rău e cu companiile astea care nu te înţeleg, domnule, că nu contează un kilogram, două în plus. Uneori, mă cert cu ei, că trebuie să scot, pentru că nu am cum să plătesc. E urât ce se întâmplă, aşa că nu mai merg cu aceste companii, ci le aleg doar pe cele de linie, care, chiar dacă te pun să plăteşti că ai depăşit numărul de kilograme admise, măcar nu faci ţigănia aia cu scoate din bagaj, pune în bagaj”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea.

"Au fost vacanţe sau săptămâni ale modei la care am plecat cu mai mult de 8 valize. Iar cel puţin o valiză e plină cu pantofi”, a mai declarat designerul. 

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a lansat colecţia primăvară-vară 2019 din linia Smart Fashion Line, realizată în parteneriat cu Kaufland România. Colecţia este adresată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şi se caractezirează prin culori vii, imprimeuri florale sau animal print, în ton cu cele două anotimpuri. Citeşte AICI mai mult despre colecţia de primăvară-vară.