Textele din vechime sugerează că expresiile faciale dominante indică puterea energiei Chi Yin sau Yang din noi. Rareori, suntem pe deplin conştienţi de modul în care ne comportăm – indiferent dacă lăsăm la vedere partea Yin sau Yang. E bine să ştii că experţii în tainele faciale au observat că cei care exprimă reacţii coordonate de Yang Chi atrag norocul.

Temperamentul, în funcţie de conceptele dualiste Yin şi Yang

Energia Yang se deplasează pe trei niveluri şi dezvăluie intensitatea esenţei pozitive în natura ascunsă a unui individ. Expresiile Yang se manifestă prin feţe zâmbitoare, dar există diferite tipuri de zâmbete Yang, de la veselie reţinută la bucurie şi fericire pură.

Feţele tip Yin reflectă emoţii negative, de deprimare, tristeţe, apatie sau nefericire, astfel încât acestea să se manifeste ca expresii triste şi fără zâmbet. Se pot manifesta şi prin furie. Se spune că un chip cu expresie Yin reflectă durerea interioară.

În cazul tău cum e, ştii cât de Yin sau de Yang este chipul tău? Dacă nu, atunci analizează-ţi faţa şi identifică expresia dominantă. Pentru a-ţi defini temperamentul de bază, trebuie să ştii să te uiţi şi la forma feţei tale.

Există cinci forme de bază ale feţei, care oferă indicii asupra aspectelor personale, iar ele se bazează pe elementele din natură: lemn, foc, pământ, apă, metal.

Chipul care corespunde elementului LEMN