Ingrediente

  • o varză mare
  • 200 ml suc de roşii
  • o lingură pastă de ardei
  • 2 linguri bulion de corcoduşe
  • o frunză de dafin
  • piper
  • cimbru
  • boia iute
  • mărar
  • sare
  • 50 ml ulei

Citeşte şi: Paula Chirilă a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 15 kilograme în două luni

Mod de preparare

Îndepărtăm foile exterioare ale verzei, o spălăm sub jet de apă rece apoi o tăiem fideluta.
O punem într-un castron mare ,adăugăm sare şi o "framanatam".

Într-o cratiţă adăugăm uleiul şi când se încinge adăugăm varză treptat şi amestecăm până se căleşte.Nu stoarcem varză de zeamă o lăsăm să se caleaşcă în suc propriu.
Adăugăm condimentele,sucul de roşii, pastă de ardei ,bulionul de corcoduşe şi dăm cratiţă la cuptor pentru circa 30 de minute.
La sfârşit adăugăm mărar. Reţeta inspirată de pe gustos.ro.

Poftă bună!