Se prepară rapid, ai nevoie doar de legume şi e perfectă pentru a-ţi detoxifia organismul.

Ciorbă cu varză murată ingrediente necesare:

- o varză murată
- doi morcovi
- două rădăcini de pătrunjel
- o ţelină mică
- o ceapă
- un ardei iute
- patru linguri de ulei
- sare şi piper, după gust
- boia de ardei dulce

Reţetă desert, fără zahăr şi făină. Prăjitura cu banane care nu îngraşă!

Ciorbă cu varză murată - mod de preparare:

Pune varza la scurs şi, în cazul în care e prea sărată, desfă-o în foi şi las-o peste noapte în apă rece.

După ce s-a scurs, toacă varza fideluţă, cât se poate de fin. Curăţă morcovul, ţelina şi pătrunjelul, după care trece-le prin răzătoare. Ceapa toac-o mărunt, iar roşiile sub formă de cubuleţe.

Într-o tigaie încinsă, pune la călit uleiul şi căleşte ceapa şi legumele rase. După ce acestea s-au înmuiat se adaugă roşiile şi se lasă tigaia pe foc până când zeama mai scade puţin.

Cum faci cidru de mere la tine acasă. Reţetă simplă

Ulterior, într-o oală mare pune patru litri de apă. Când a început să fiarbă, adaugă legumele călite şi varza tocată. Lasă totul să fiarbă la foc mic. Când sunt gata legumele, adaugă piperul şi boiaua.

Dacă preferi ciorbele acre poţi adăuga şi nişte zeamă de varză, însă e bine să o mai laşi să fiarbă un pic.

Poftă bună!