Volkswagen Beetle


Celebra broscuţă şi-a îmbunătăţit look-ul începând cu anul 2012, fiind o maşină îndrăgită de şoferiţe. Cu siguranţă vei fi remarcată pe şosele datorită design-ului unic şi sportiv. Este o maşină ideală dacă îţi doreşti un motor eficient cu consum redus şi cele mai moderne dotări, precum comandă vocală şi sisteme de asistenţă.

Smart ForFour


ForFour este maşina perfectă pentru oraş! Dacă eşti o femei foarte ocupată şi foarte activă, această maşină îţi va oferi avantaje în trafic. Datorită dimenisiunii compacte a automobilului, vei reuşi să te strecori cât mai uşor în parcări. Maşina are o lungime de numai 3,49 m, putând fi parcată în locuri pe care alţi şoferi le-ar refuza din start.

Nissan Micra


Noul Nissan Micra este o maşină inovatoare în ceea ce priveşte design-ul, confortul şi performanţa. Este maşina ideală dacă îţi doreşti un design modern, expresiv, finisaje de calitate superioară şi materiale premium. Sistemul audio oferă o experienţă de ascultare a muzicii de 360°, fiind perfect dacă iubeşti muzica.

Mini Cooper


Aventureză-te în jungla urbană cu MINI! Clasicul model vine acum cu dotări premium, precum sistem de asistenţă la parcare care ghidează automobilul în locuri de parcare înguste şi panou central de instrumente care te ajută să stai conectată la informaţii din trafic şi la reţele de socializare.

Honda CR-V


Honda CR-V este maşina perfectă pentru mămici, ideală atât pentru deplasările urbane, cât şi pentru cele extra-urbane. Datorită tehnologiei avansate cu care este dotată, această maşină spaţioasă facilitează misiunea şoferului şi a pasagerilor. Cutia automată cu 9 trepte, camera pentru mers în marşarier, sistemul automat de climatizare fac din CR-V cel mai bun partener de trafic pentru tine şi familia ta.

Surse imagini: www.vw.com , www.autocar.co.uk , www.nissan.co.uk , www.motortrend.com , www.autoexpress.co.uk , www.honda.co.uk