Cheesecake cu zmeură, reţetă gata în 30 de minute. Ce ingrediente sunt necesare

Cheesecake cu zmeură, reţetă gata în 30 de minute  Ce ingrediente sunt necesare jpeg

Este un desert potrivit vara şi combinaţia aceasta e pus şi simplu divină! Ai nevoie de 30 de minute şi de câteva ingrediente. Nu uita să alegi zmeură proaspăta, de la piaţa, pentru cheesecake cu zmeură, reţetă gata în 30 de minute.

Cheesecake cu zmeură, reţetă

Ingrediente cheesecake cu zmeură:

Pentru sos:

  • o cană de zmeură dezgheţată
  • o jumătate de cană de zahăr (100g)
  • 2 linguri de apă
  • 1 lingură de amidon de porumb

Pentru blat:

  • o cană de firmituri biscuiţi graham
  • o jumătate de cană de unt topit

Pentru conţinut:

  • o cană de ciocolată albă (170 g)
  • o cană de smântană
  • 3 pachete de cremă de brânză light
  • o cană de zahăr pudră
  • o linguriţă de vanilie
  • o jumătate de cană de zmeură proaspătă

Mod de preparare cheesecake cu zmeură:

Începem cu sosul de zmeură: se adaugă fructele şi zahărul într-un vas. Se dă la foc mediu 2-3 minute. Se amestecă bine cu spatula. Se combină apa cu amidonul de porumb, se toarnă peste fructe şi se amestecă bine. Se fierbe până s-a îngroşat, apoi se pune la răcit (în cameră sau în frigider).

Blatul se obţine din biscuiţii de graham mărunţiţi bine. Amestecaţi untul topit cu fărâmele de biscuiţi şi turnaţi în tavă. Nivelaţi cât mai drept blatul acesta.

Crema: se amestecă ciocolata albă cu jumătate de cană de smântână. Se pune la microunde timp de 40 secunde, apoi se amestecă bine. Pasta trebuie să fie netedă. Pune castronul la frigider pentru a se raci.

În alt castron se bate crema de brânză cu mixerul. Când e netedă, adăugaţi zahăr, vanilie, jumătatea de cană de smântână şi amestecaţi. Trebuie să aveţi un aluat pufos. Adăugaţi ciocolata albă topită şi bateţi la viteză medie.

Citeşte şi: Ciorbă ardelenească de salată

Zmeura se pune în partea inferioară a crustei. Adăugaţi umplutura în partea de sus, netezind cu spatula. Deasupra se va pune sosul de zmeură, cu lingura. Păstraţi şi pentru servirea în farfurie. Cheesecake-ul cu zmeură se lasă la răcit 5 ore sau peste noapte.

Citeşte şi: Ruladă fără coacere, cu patru ingrediente! E gata în 15 minute

Sursa: antena3.ro



Recente

portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg