Ingrediente

- 180 g biscuiţi
- 397 ml lapte condensat
- 60 g unt nesărat
- cremă de ciocolată sau cremă de vanilie, în funcţie de preferinţă

Mod de preparare rulada cu blat de biscuiţi

Fărâmiţaţi biscuiţii (cu ajutorul unui robot de bucătărie e mai rapid), adăugaţi laptele condensat, apoi untul şi omogenizaţi compoziţia. 

Într-o tavă puneţi folie de aluminiu şi o ungeţi cu puţin ulei, apoi adăugaţi compoziţia. Ungeţi totul cu cremă de ciocolată sau vanilie şi rulaţi. 

Lăsaţi produsul finit preţ de 15 minute la frigider pentru a se răci înainte de a savura rulada. Poftă bună! 

 

Încearcă şi altceva

Rulada este un desert delicios şi aspectos, aşa că îţi mai propunem câteva reţete, pe care le poţi încerca. Sunt ideale pentru masa de Paşte. Găseşte mai jos reţetele pentru:

Ruladă cu mac

Ruladă cu mandarine

Ruladă cu mascarpone şi kiwi, desertul irezistibil

 

Sursă: a1.ro