Desertul aparţine unui concurrent care s-a prezentat la show-ul culinar “Chefi la cuţite”.

Ingrediente pentru reţeta de Clătite în două culori

  • 1 kg făină
  • 1500 ml apă minerală
  • 4  ouă
  • 50 g cacao
  • 2 linguriţe esenţă de rom
  • 2 linguriţe esenţă de vanilie
  • 2 lămâi
  • topping de ciocolată
  • 1 borcan nutella
  • 1 pachet biscuiţi mare
  • 1 kg căpşuni
  • sare
  • ulei

Citeşte şi: Prăjitura Valurile Dunării

Cum se prepară reţeta de clătite în două culori:

Se bat 3-4 ouî într-un bol.

Se adaugă apa minerală şi făina, un vârf de cuţit de sare, estenţa de rom si de vanilie, coaja de lămâie răzuită şi puţin ulei

Se amestecă cu mixerul bine şi se împarte compoziţia în două părţi egale.

Într-o parte compoziţia rămane simplă, iar în cealalaltă parte se adaugă cacao.

Pe tigaia puţin unsă cu ulei se pune pe jumatate compoziţia simplă, iar pe cealaltă jumătate, compoziţia cu cacao, astfel ieşind o clătită formată din 2 culori.

Citeşte şi: Prăjitură cu iaurt şi mure, fără coacere, un desert delicious

După ce sunt gata, clătitele se umplu cu nutella şi biscuiţi daţi pe răzatoare.

Se rulează, se adaugă toppingul si se ornează cu căpşuni.

Foto: a1.ro