Claudia Pătrăşcanu a rupt tăcerea despre divorţul de Gabi Bădălău: ”Va urma un proces lung şi anevoios!”

Gabi Bădălău, fostul soţ al Claudiei Pătrăşcanu, a făcut publică o fotografie în care apar amândoi, însă acesta a ales să-i acopere faţa cu un emoticon, lucru ce a enervat-o la culme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In 2019, chiar in ziua de 31,mi s a pus o bulina pe faţă.....cineva in care am crezut,pe care l am iubit şi pe care l am respectat,a făcut acest lucru fără sa se gandeasca,ca mai devreme sau mai tarziu,lucrurile se vor aşeza,rana se va vindeca,cele făcute se vor ierta,dar niciodată nu se vor uita! Sunt recunoscătoare pentru tot,inima mi e curăţata de resentimente,aştept cu nerăbdare anul ce vine,sunt pregătită pentru un 2020 de vis si nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt şi însemn EU! Iertati,iubiti şi acceptaţi tot ce va oferă viaţa,cu bune sau rele!💋😊 Va transmit toate gândurile bune şi un an de VIS!😊🌹🥳💋

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

Dec 31, 2019 at 7:37am PST

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe faţă…..cineva în care am crezut, pe care l-am iubit şi pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gandeasca că, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor aşeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita! Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curăţată de resentimente, aştept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis şi nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt şi însemn EU! Iertaţi, iubiţi şi acceptaţi tot ce vă oferă viaţa,cu bune sau rele!?? Vă transmit toate gândurile bune şi un an de VIS!????”, a scris Claudia Pătrăşcanu în mediul online.

Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii după separarea de Gabi Bădălău: ”Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez”

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit în vara anului 2019. Artista a făcut anunţul printr-un mesaj postat pe Facebook. Cei doi au împreună doi băieţi: Gabriel şi Nicolas.

”După atâta umilinţă, abuz emoţional,infidelităti,lipsă de langă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni…Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat o într un an,cât într o sută! ! Vreau să lupt,dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu…lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte…restul nu contează! Atâta timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “sotul”…şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”,  este mesajul dureros postat de Claudia Pătrăşcanu, pe Facebook, în urmă cu mai bine de o lună de zile.