3 din 5 bărbaţi preferă să parieze online. Iată care sunt motivele!

1 84899 original jpg jpeg

Pariurile şi jocurile de noroc reprezintă o modalitate preferată de mulţi bărbaţi pentru a se relaxa, a se distra şi, de ce nu, pentru a obţine nişte câştiguri suplimentare din pasiunea lor.

Dacă în trecut, în oricare agenţie de pariuri sau cazino intrai, puteai observa că este aproape atinsă limita maximă de persoane acceptate înăuntru, acum, acest lucru nu mai este atât de des întâlnit. Odată cu dezvoltarea în mediul online a platformelor care oferă aceleaşi servicii şi surse de entertainment, s-au schimbat şi preferinţele bărbaţilor. Transformarea poate fi considerată normală şi în pas cu vremea, iar motivele pentru care s-au produs aceste modificări sunt diverse.

Beneficiile oferite de agenţiile online sunt principala cauză pentru amploarea acestui fenomen

În momentul în care principalii operatori din România au decis să deschidă case de pariuri online, au luat în considerare orice aspect pentru a atrage cât mai mulţi clienţi şi pentru a atinge succesul la care visau. În acest fel, au luat naştere pachetele de bun venit, dar şi promoţiile numeroase care există pe parcursul unui an. „Cadourile” oferite prin intermediul platformelor de pariuri web sunt foarte apreciate de către jucători, reprezentând o şansă în plus de câştig, dar şi posibilitatea de a-şi testa strategiile gratis. Din acest motiv, majoritatea pasionaţilor s-au reorientat spre agenţiile de pe Internet, în defavoarea celor stradale.

image

Un alt lucru care poate fi considerat un beneficiu pentru utilizatori este oferta mai variată de pariere, atât în ceea ce priveşte diversitatea sporturilor, dar şi a momentelor de joc pentru care pot plasa bilete. De exemplu, cele mai căutate case de pariuri online, mai exact, cele care sunt considerate cele mai de top, oferă posibilitatea de a paria LIVE, pe diferite momente din timpul unei partide, nu doar pe scorul final. Această opţiune face vizionarea partidei mai interesantă şi mai palpitantă, iar experienţele şi senzaţiile ce sunt dorite de către pariori se intensifică.

Pe lângă beneficii, există şi alte motive pentru care agenţiile online sunt atât de populare

Nu doar serviciile oferite de platformele web au convins pasionaţii să petreacă mai mult timp pe Internet, ci şi o serie de alte avantaje pe care le au făcând această alegere, precum:

Timpul economisit – pentru a plasa un bilet, nu mai este nevoie să se deplaseze la o agenţie de stradă, ci o pot face foarte simplu, de pe desktop sau mobil, ori direct din aplicaţie.

Opţiunea de a paria oriunde, oricând şi vizionarea live a meciului – pentru cei care joacă mai ales pentru a se distra, însă nu au timp întotdeauna să urmărească toată partida ori se află într-un loc în care nu pot ajunge la o casă de pariuri şi nu au televizor, posibilitatea de a miza pe Internet este ideală! De asemenea, există numeroase site-uri ale agentiilot care transmit live atât scorul şi fazele, cât şi meciurile.

În cazul unui câştig, banii intră direct în contul personal – toate tranzacţiile, fie depunerea unei sume de bani de pe contul personal în cel de utilizator, fie retragerea câştigurilor, au loc online, simplu şi rapid. În plus, în aplicaţiile caselor de pariuri, datele clienţilor sunt salvate automat, deci jucătorii nu trebuie să se introducă tot timpul datele contului.

Confortul – în mod evident, cei mai mulţi preferă să se bucure de pasiunea lor fără a depune prea mult efort, iar platformele web le oferă exact această posibilitate!

Aşadar, acestea sunt principalele motive pentru care 3 din 5 bărbaţi din România aleg să parieze online, la cele mai populare agenţii!