A slăbit 30 de kilograme şi dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată

1 84462 original jpg jpeg

O australiancă în vârstă de 53 de ani, make-up artist, a reuşit să slăbească 30 de kilograme în 30 de săptămâni şi dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată.

 Bernadette Fisers şi-a construit singură dieta, bazându-se pe sfaturile primite de la modele şi vedete de vârf cu care a lucrat de-a lungul timpului.  

După ce a reuşit să dea jos spectaculos 30 de kilograme, aceasta susţine că dieta nu a avut un impact pozitiv doar asupra corpulu,i ci şi asupra aspectului pielii sale: "Arăt de parcă am întors timpul în urmă cu 15 ani". 

Aceasta a dezvăluit că singura modalitate de a slăbi şi de a avea corpul dorit este să urmezi regulile de bază ale nutriţiei şi că, mai presus de toate, consumul de alimente întregi este o necesitate. 

Acest lucru înseamnă renunţarea la toare alimentele care sunt prea mult procesate, adică trebuie consumate în mare parte "acele alimente care nu au nevoie de etichetă, precum fructele, legumele sau peştele".  

image

Când vine vorba despre proteine, o componentă esenţială pentru orice alimentaţie sănătoasă, ea a ales carnea roşie, o dată pe săptămână, alături de pui şi peşte, lângă care a servit legume proaspete sau gătite la abur.  

Pastele, pâinea şi carbohidraţii sunt permise doar în cantităţi limitate.   Nu a renunţat nici la grăsimile bune, precum cele ce se găsesc în somon, sardine, avocado sau nuci.   Totodată, recomandă ceaiul verde.  

Un ultim sfat pentru cei care vor să slăbească este să nu mai mănânce după ora 19.00 şi nici înainte de 10 dimineaţa. 

Sursă: dailymail.co.ukRecente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg