Aceste alimente pe masa de Revelion aduc bunăstare şi noroc în 2017!

1 72641 original jpg jpeg

Încă pregăteşti meniul pentru masa de Revelion? Nu uita să strecori printre preparatele delicioase şi câteva alimente, care vor face diferenţa. Legumele verzi, strugurii, peştele şi rodia nu pot lipsi din meniul festiv! Iată de ce!

Se spune că aceste alimente atrag norocul ca un magnet. Consumă-le şi vei avea un an prosper pe toate planurile.

Verdeţuri,pentru câştiguri financiare în 2017

Culoarea verde are legătură cu ideea de înflorire şi de dezvoltare,dar şi cu banii.De aceea e bine să consumi verdeţuri în noaptea de Revelion,pentru a atrage banii de partea ta. În plus,verdele simbolizează şi sănătatea. Adaugă la meniul de Revelion garnituri de salate cu ceapă verde,cu foi de salată,spanac,castraveţi.

Tonic natural din miere şi castraveţi

12 boabe de struguri,noroc bun în fiecare lună a anului

De la spanioli vine credinţa că e bine să mănânci 12 boabe de struguri,dacă vrei ca următorul an să fie unul norocos. Indicat este să mănânci boabele chiar la miezul nopţii.

Peştele îţi aduce bogăţie în casă şi carieră

„Nicio masă fără peşte“ este o zicală valabilă şi pentru masa de Revelion. De ce? Pentru că se spune că,dacă vrei să ai parte de succes pe plan profesional şi de abundenţă în casă,este indicat să mănânci peşte în seara de Revelion.

Când nu e bine să mănânci peşte

Aşa cum peştele înoată în lung şi în lat şi nu dă niciodată înapoi,aşa şi tu vei avea un an cu succese pe linie,dacă mănânci peşte în noaptea dintre ani. Peştele simbolizează abundenţa,cu condiţia să fie consumat întreg şi nu feliat sau în bucăţi,altfel vei avea parte denoroccu porţia.

Rodia creşte şansele de a concepe un bebeluş

Dacă încerci să rămâi însărcinată de ceva timp,acest aliment te poate ajuta să-ţi împlineşti visul,atrăgând norocul de partea ta. În Turcia se crede că rodia consumată în noaptea dintre ani îţi asigură o doză consistentă de noroc pentru tot anul următor.Recente