Ce alimente îţi fac poftă de sex

1 71364 original jpg jpeg

Ai zice că nu există vreo legătură între mâncare şi sex, însă este dovedit ştiinţific că unele alimente au puteri afrodisiace. Cel mai delicios exemplu este ciocolata.

Am făcut o listă cu cele mai eficiente alimente care stimulează apetitul sexual şi te ajută să atingi punctul maxim de plăcere.

Roşii

Bogate în alfacaroten,roşiile favorizează producerea lichidului prostatic şi ajută penetrarea.

Cuişoare

Condimentele acestea cresc apetitul sexual doar mirosindu-le,dar să le mai şi consumi. Bea câte o ceşcuţă cu ceai decuişoareşi-l vei privi cu ochi mai buni partenerul.

Hrean

Gustul nu este chiar atât de plăcut,dar dacă bei până la 3 ceşti de infuzie de hrean pe zi viziunea asupra sexului o să ţi se îmbunătăţească.

Scorţişoară

Ca şi cuişoarele,scorţişoara este afrodisiacă.Pentru un efect foarte rapid,pune într-un pahar cu vin cald un praf de scorţişoară şi aşteaptă să vezi ce se întâmplă. Nu bea prea mult,pentru că efectul poate să fie exact pe dos.

Pătrunjel

Şi pătrunjelul îţi creşte pofta de sex. Dacă nu ai în casă scorţişoară,cuişoare,roşii sau hrean,încearcă şi calităţile afrodisiace ale pătrunjelului. Tot ce trebuie să faci este să mesteci câteva tije sau să faci decoct din pătrunjel.

Ardei iute

Capsaicina din compoziţia ardeiului accelerează pulsul şi te „încălzeşte“ rapid. În acest timp se eliberează endorfinele si se produce senzaţia de plăcere. Se pare că acest efect,de „încălzire“ poate fi produs şi de usturoi şi piper.

Ciocolată

Ciocolata nu trebuie să-ţi lipsească din casă,pentru că este bogată în antioxidanţi şi previne apariţia ridurilor. În plus,schimbă dispoziţia în bine şi acţionează ca un antidepresiv. Studiile în domeniu au arătat că acest produs poate stimula apetitul sexual,iar de acest efect se bucură atât bărbaţii cât şi femeile.