Cum să slăbeşti 3 kilograme în 5 zile

1 69129 original jpg jpeg

Mâine ai un eveniment important la care trebuie să participi, dar rochia ta preferată te cam strange? Află cum poţi scăpa repede de kilogramele în plus!

Sarea favorizează retenţia de apă

Este posibil ca organismul tău să aibă tendinţa de a reţine apa. Acest lucru se datorează fie faptului că nu bei suficientă apă,fie faptului că mănânci prea multă sare. Excesul de sare nu provine din alimentele gătite în casă ci din cele procesate în comerţ. Verifică pe etichetă procentul de sare din alimentele achiziţionate. Poţi elimina sarea din organism prin consumul de legume şi fructe bogate în potasiu precum cartofi dulci, piersici,banane,pepene galben,portocale şi smochine.

Consumă alimente simple

Nu este indicat să găteşti preparate din mai multe ingrediente. Organismul tau le va recunoaşte mai greu,iar caloriile vor fi asimilate mai uşor. Alege să consumi alimente simple precum ouă,fasole,peşte şi carne de pasăre.

Gimnastica de dimineaţă impulsionează metabolismul

Deşi îndemnul de a face exerciţii fizice la şase dimineţa nu este exact ceea ce vrei să auzi,ele au un rol important în buna funcţionare a metabolismului. Cinci minute de exerciţii sunt de ajuns pentru ca organsimul tău să ardă mai repede caloriile,favorizând scăderea în greutate. Poţi începe ziua cu o serie de abdomene,una de flotări sau alte exerciţii care ştii că îţi pun muşchii în mişcare. Nu uita să faci câteva exerciţii de încălzire la început. În caz contrar,rişti să te accidentezi.

Fii activă întrega zi

Este bine să faci cât mai multă mişcare,mai ales dacă eşti o fire sedentară. Alege scările normale în locul celor rulante,parchează maşina cât mai departe şi ridică-te de la birou ori de câte ori ai ocazia. Încearcă şi exerciţii mai puţin convenţionale! De exemplu,poţi face genuflexiuni în timp ce te speli pe dinţi. O altă variantă este ca în timp ce vorbeşti la telefon,să execuţi mişcări de ridicare pe vârfuri.

Mâncarea picantă ajută la arderea caloriilor

Există o gamă variată de alimente picante care pot fi introduse în alimentaţia ta. Piperul şi ardeiul iute sunt doar două opţiuni la care poţi apela pentru a condimenta mâncarea. Cea picantă ajută metabolismul să consume mai repede caloriile,evitând transformarea lor în depozite de grăsime.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg