Dieta lui Beyonce: Slăbeşti 4-5 kilograme în 10 zile!

1 61987 original jpg jpeg

Cântăreaţa Beyonce a reuşit să slăbească în cel mult 10-14 zile în jur de cinci kilograme cu ajutorul unei diete detoxifiante.

Principiul de bază al dietei constă doar în consumul unei limonade,preparată astfel:la 2 litri de apă fiartă se adaugă sucul a trei lămâi,15 linguri de sirop de arţar şi o linguriţă de pudră de ardei iute.Această băutură miraculoasă se bea pe parcursul zilei,cu înghiţituri mici,ori de câte ori îţi este foame.Consumul acestor ingrediente la comun te va ajuta să scapi rapid de kilogramele nedorite. Sucul de lămâie elimină toxinele din corp şi ajută la descompunerea depozitelor de grăsimi,în timp ce siropul de arţar îţi oferă necesar zilnic de caorii,vitamine şi minerale,iar ardeiul iute intensifică metabolismul.

Pentru a furniza suficientă energie organismului,este necesar să bei în jur de 8-12 pahare de limonadă pe zi,ceea ce înseamnă în jur de 800-1200 de calorii. Pe durata dietei,este indicat să bei şi ceai verde pentru a elimina mai repede excesul de lichide din organism,cât şi toxinele.

Beneficiile dietei

-Curăţă organismul de toxine;

-Te ajută să slăbeşti rapid;

-Îmbuntăţeşte aspectul pielii;

-Îţi redă energia şi vitalitatea de altădată;

-Contribuie la ameliorarea simptomelor date de afecţiunile cronice.

Atenţie! Dieta cu limonadă nu este recomandată persoanelor care au arsuri gastrice sau suferă de gastrită ori ulcer peptic.