Dieta Scarsdale - slăbeşti nouă kilograme în doar 14 zile

1 dieta scarsdale come funziona jpg jpeg

Dacă vrei să slăbeşti rapid şi fără prea multe eforturi urmează dieta Scarsdale, o cură ce promite pierderea a nouă kilograme în doar 14 zile, cu o condiţie: regulile acesteia să fie respectate ad literam.

Creată de medicul cardiolog Herman Tarnower din SUA, această dietă este una simplă, ce presupune ca la micul dejun să se consume doar grapefruit, în timp ce prânzul şi cina trebuie să conţină proteine şi legume.

Ce trebuie să mănânci în timpul acestei diete, află mai jos:

ZIUA 1

● Prânzul constă în 150-200 de grame de carne de pui, curcan sau peşte la grătar sau fiartă, o salată de roşii şi o ceaşcă de cafea sau ceai.

● La cină este indicat să mâncaţi un peşte slab la grătar cu o salată de legume asortată, un grapefruit şi un ceai.

ZIUA 2

● Pânzul acestei zile presupune să mâncaţi o salată de fructe, în cantitatea dorită. În plus, este indicat, ca la sfârşit să beţi o ceaşcă de ceai sau de cafea. Atenţie, băuturile nu trebuie îndulcite cu zahăr, miere şi nici cu zaharină.

● La cină este recomand să mâncaţi un biftec tocat la grătar în cantitatea dorită cu legume. La final se va bea o ceaşcă de cafea sau ceai.

Dieta cu dovleac. Slăbeşti chiar şi 15 kilograme, fără să te înfometezi, în două săptămâni

ZIUA 3

● Prânzul acestei zile constă într-o salată de ton sau de somon, peste care se va pune zeama de la o jumătate de lămâie. În plus, este recomandat ca la a doua masa a zilei să mai mâncaţi un grapefruit sau o felie, maxim două de pepene galben.

● Cina presupune să mâncaţi carne de pui preparată la grătar. Nutriţioniştii recomandă să optaţi pentru piept, chiar dacă acesta nu este la fel de gustos ca şi copănelele sau aripioarele. Carnea făcută la grătar se va asezona cu o salată de roşii, ţelină şi castraveţi. Pentru a-i da gust salatei este indicat să evitaţi uleiul şi să optaţi pentru un pic de sare şi zeamă de lămâie.

ZIUA 4

● La cea de-a doua masă a zilei este indicat să mâncaţi două ouă fierte, brânză de vacă degresată şi o salată de roşii cu o felie de pâine integrală. La final se va bea o ceaşcă de cafea sau de ceai neîndulcite.

● Cina va consta în 150-200 de grame de piept de pui la grătar sau fiert cu legume. De asemenea, se recomandă să beţi şi o ceşcă de cafea sau de ceai.

ZIUA 5

● Prânzul acestei zile constă în brânză degresată în cantitatea dorită, o salată de spanac şi o felie de pâine integrală. După ce aţi terminatd e mâncat este indicat să beţi o ceaşcă de cafea sau de ceai.

● La cină este recomandat să optaţi pentru un peşte slab cu legume la alegere în cantitatea dorită. De asemenea, la ultima masă a zilei se va adăuga o felie de pâine integrală şi o ceaşcă de ceai sau de cafea.

Citeşte şi: Dieta cu citrice, dieta anului! Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti 7 kg în cinci zile

ZIUA 6

● La prânz este indicat să mâncaţi o salată de fructe după pofta inimii, după care să beţi o ceaşcă de cafea sau de ceai.

● Cina acestei zile constă în 150-200 de grame de piept de pui sau de curcan făcut la grătar sau fiert, la care se va sezona o salată de roşii. La final se va bea o ceaşcă de ceai sau de cafea, potrivit gândul.info

ZIUA 7

● Prânzul acestei zile presupune să mâncaţi 150 de grame de pui sau de curcan la grătar, la care veţi asezona legume care pot fi servite în stare crudă sau uşor înăbuşite. De asemenea, este indicat să mai mâncaţi un grapefruit sau un fruct de sezon, aşa cum este cazul prunelor, şi să beţi o ceaşcă de cafea sau de ceai.

Meniul următoarelor 7 zile ale dietei Scarsdale este identic cu cel menţionat mai sus. Astfel, în cea de-a opta zi se va mânca acelaşi lucru ca şi în prima zi.

Este, de asemenea, important să consumaţi cel puţin doi litri de apă şi să renunţaţi la alcool, la ulei, maioneză şi alte tipuri de sosuri. Recente

interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat foto  Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional Sursa foto shutterstock 715595482 jpg