Nu beţi lapte după ce aţi mâncat carne!

1 69613 original jpg jpeg

Deşi mănânci puţin, kilogramele continuă să se acumuleze şi, în plus, ai probleme digestive în mod frecvent? Te întrebi de ce? Răspunsul este: modul în care combini alimentele. Iată câteva asocieri nepotrivite prezentate de specialiştii ,,Click! Sănătate”!

Carne cu cartofi

Deşi friptura cu cartofi prăjiţi se numără printre mâncărurile preferate ale multora dintre noi,regulile de nutriţie recomandă să nu combini proteinele (carne,peşte,ouă sau brânză) cu carbohidraţi (pâine,paste,cereale,cartofi sau dulciuri).

Rezultatele acestei asocieri sunt scăderea imunităţii organismului,degenerarea unor ţesuturi şi acumularea kilogramelor în plus.

Cartofi copţi cu unt

Nu este bine să combini grăsimi saturate cu amidon,iar în această categorie se încadrează piureul,pâinea cu unt,macaroanele cu brânză,pâinea cu şuncă sau cartofii cu unt ori smântână.

Dacă faci acest lucru,activitatea pancreasului scade şi,implicit,şi secreţia de insulină,crescând riscul apariţiei diabetului zaharat. Poţi consuma în schimb grăsimile cu proteine sau cu acizi.

Citeşte continuarea articolului pe clicksanatate.ro.



Recente

2150229929 jpg
young beautiful woman lying bed early morning shot from jpg
find the third cat jpg
shutterstock 1310620391 jpg
femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg