Slăbeşte până la 10 kg şi scapă de celulită cu acest amestec natural

1 83727 original jpg jpeg

Cu doar două ingrediente naturale poţi slăbi extrem de uşor până la 10 kg. Ai nevoie de seminţe de in şi apă. Amestecul acesta face adevărate minuni pentru organism şi, în plus, te scapă şi de celulită. 

În plus, acest preparat va absorbi toxinele din alimentele procesate pe care le-ai ingerat şi le va elimina într-un mod natural, conducând la normalizarea tranzitului intestinal.

Cel mai important aspect este că acizii graşi ce se regăsesc în conţinut, sporesc activitatea glandelor sebacee ceea ce va conduce la creşterea procesului de arderea a grăsimilor.

Adaugă seară, 3 linguri de seminţe de in într-un vas, peste care trebuie să torni 1 litru de apă clocotită. Acoperă vasul cu un tifon şi lasă-l să stea peste noapte. Dimineaţă strecoară lichidul Vei obţine un lichid mai gros şi lipicios – asta trebuie să consumi! Seminţele nu trebuie să le arunci, poţi să le consumi la masă de prânz sau seară. (poţi să le combini cu miere - vor avea un gust delicios)

Citeşte şi: Amestecul natural care întăreşte firul de păr! Este ieftin şi nevoie de doar câteva ingrediente

Cum îl consumi

Consumă 150 de ml din acest lichid în fiecare zi, pe stomacul gol, apoi cu 30 de minute înainte de fiecare masă, de trei ori pe zi.

Cura se ţine 10 zile la rând, după care trebuie să faci pauză 5 zile. Continuă procesul, dar nu mai mult de 2 luni la rând.

Este bine de ştiut faptul că acest tratament nu crează dependenţă. Cu ajutorul acestei reţete şi cu un consum de minim 2 litri de apă pe zi, vei reuşi să pierzi în greutate până la 10 kg în maxim 2 luni.

După ce vei consumă acest lichid, vei observă, de asemenea, schimbări pozitive ale stării generale de sănătate. Pielea ta va deveni mai fermă şi mai sănătoasă, iar celulita va fi de domeniul trecutului

Sursă: secretele.com