Slăbeşte rapid şi sănătos cu supă şi peste

1 75989 original jpg jpeg

Kilogramele în plus dau bătăi de cap, la un anumit moment din viaţă, aproape fiecărei femei. Să ţii o dietă drastică este destul de greu şi extrem de demotivant atunci când rezultatele întârzie să apară. Încearcă însă această dietă pe bază de supe şi peşte, uşor de ţinut şi cu rezultate vizibile în scurt timp.

Dacă nu te-ai apucat până acum de slăbit din lipsă de timp sau bani, este timpul să începi. Cu acest meniu de şapte zile vei slăbi garantat şi, cel mai important, nu va trebui să te înfometezi.

Iată ce, cum şi când trebuie să mănânci :

Luni, miercuri şi vineri 

În aceste zile bea un pahar de suc şi mănâncă un ou fiert şi jumătate de conservă de sardine în ulei.

Marţi, joi, sâmbătă şi duminică 

Mănâncă un iaurt mare (250 ml) cu câteva linguri de ovăz. La gustare alege un fruct: prune, mere sau o felie de pepene rosu.

Micul-dejun 

În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, bea un pahar de apă caldă cu lămâie. Abia după jumătate de oră poţi lua micul-dejun propriu zis. Nu sări peste acest pas.

Prânzul 

Mergi pe supe cremă de legume. Sunt pline de vitamine. Asta te va ajuta să rămâi energică şi sa poţi urma acest regim pe o perioadă lungă de timp. Poţi face o supă delicioasă dintr-un ardei roşu capia, doi morcovi şi două roşii. Toate ingredientele se fierb, se adaugă jumătate de linguriţă de Vegeta Naturella, iar apoi se blenduiesc. Asta-i tot ce trebuie sa faci. Apoi, e gata de savurat. Practic, orice supă cremă preparată pe acest model (legumele preferate se pun la fiert, se adaugă Vegeta şi apoi se blenduiesc) este o variantă ideală pentru prânz.

De asemenea, la felul doi poţi opta pentru un piept de pui la grătar şi o salată de varză albă, castraveţi sau roşii. 

Cină 

Îţi recomandăm salata cu ton. Ai nevoie de o conservă Eva ton in suc propriu, o salată verde, o lingură de seminţe de susan şi un strop de ulei de măsline. O reţetă sănătoasă, rapidă şi gustoasă.

Sursa foto: pre-tend.com