Ce spune culoarea ta preferată despre felul tău de-a fi

Te invităm să iei o pauză de la activități și să te întrebi care culoarea ta preferată! Poate că ți se pare banal, însă culoarea care predomină în garderoba sau în casa ta poate spune multe despre felul tău de-a fi. 

image

Dacă ai răspuns alb sau dacă preferi roșu ori violet, îți oferim interpretările preferinței tale. Descoperă ce poate să dezvăluie culoarea ta favorită! 

Alb - Se regăsește în multe elemente ale naturii, cum ar fi zăpada, norii, luna și florile. Albul reprezintă puritatea, bunătatea, speranța, divinitatea, inocența și pacea. Persoanele care preferă albul pot fi preocupate de curățenie, liniștite, pozitive, elegante și ordonate. 

Roșu - Este o culoare îndrăzneață și reprezintă fertilitatea sau viața. De asemenea, este și culoarea care apare pe obrajii unei persoane când este timidă sau supărată. Așadar, roșul caracterizează persoanele pasionale, mânioase, agresive și îndrăznețe, care se comportă astfel din cauza timidității lor. 

Violet - Se obține prin amestecarea pigmenților roșu și albastru, prin urmare această culoare este asociată cu creativitatea și magia. Violetul a fost purtat, în trecut, de regalități, așadar simbolizează luxul și bogăția. În mod similar, persoanele care se simt atrase de violet sunt rafinate și elegante. 

Citește și acest articol: Ce spune culoarea rujului tău preferat despre personalitatea ta 

Albastru - Poate că albastrul este asociat cu oceanul, însă este cea mai rară culoare. Adesea perceput ca opusul roșului, albastrul este preferat de persoane calme, loiale și de încredere. 

Verde - Strămoșii noștri știau că un mediu verde înseamnă viață, resurse abundente și sănătate, de aceea, persoanele care se simt atrase de această culoare sunt preocupate de un stil de viață sănătos și le place să petreacă timp în natură. 

Portocaliu - Dacă îți plac apusurile de soare sau focurile de tabără, atunci preferi această culoare! Portocaliul este asociat cu vitalitatea, energia, căldura și confortul. Persoanele care o preferă sunt distractive, primitoare și vesele. 

Galben - Această culoare face pe oricine să zâmbească, motiv pentru care, dacă îți place portocaliul ești o persoană veselă, fericită, energică și optimistă.  

Roz - Știai că rozul este una dintre cele mai frecvente culori care apar în natură? Această culoare este asociată cu tandrețea, romantismul, feminitatea, inocența și frumusețea. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg