Ce spune culoarea rujului tău preferat despre personalitatea ta

Femeile tind să aibă o preferință pentru o anumită culoare a rujului. În timp ce unele optează pentru ruj nude, altele îl aleg pe cel roșu sau pe cel negru. Tu ce preferință ai? Se pare că nuanța pe care o alegi poate să spună multe lucruri despre personalitatea ta.

image

Adesea, primul lucru pe care oamenii îl observă la tine este rujul pe care îl porți. Și, la fel ca nuanțele pieselor vestimentare pe care le alegi, și culoarea rujului poate să dezvăluie unele trăsături de personalitate. Nina Vargas, specialist în frumusețe, îți spune cum te percep ceilalți, în funcție de culoarea preferată a rujului tău. 

Citește și: 4 greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când îți cumperi un ruj nou 

Culori neutre 

Dacă preferi nuanțele neutre s-ar putea să fii percepută precum o persoană timidă și rezervată. Dar asta nu înseamnă că nu depui efort în ceea ce privește relația pe care o ai cu cei din jur! Alegerea unui ruj apropiat de culoarea naturală a buzelor tale înseamnă că vrei să fii luată în serios, fără să spui prea multe. 

Roșu

Purtarea unui ruj roșu dezvăluie că vrei să te faci remarcată. Această alegere simbolizează puterea și independența. Femeile care se machiază astfel sunt percepute precum persoane îndrăznețe și extrovertite. 

Roz 

Dacă optezi pentru un ruj roz acest lucru arată că persoanele din jur au încredere în tine. Cei din jur te percep precum o persoană grijulie și blândă. De asemenea, rujul roz ar putea arăta că ești deschisă la flirt. 

Nuanțe îndrăznețe 

Preferi nuanțele de violet? Sau îți place rujul negru? În mod clar, îți place să ieși în evidență! Nu îți este teamă să îți exprimi punctul de vedere, ești o persoană deschisă și îți place să te distrezi alături de prieteni.

Citește și: Aceste nuanțe de ruj te îmbătrânesc! Scapă de ele, pentru că îngălbenesc dinții și scot în evidență ridurile! 

Luciu de buze transparent 

Dacă opteazi adesea pentru luciu de buze transparent înseamnă că îți place să duci o viață liniștită, departe de zgomot și agitație.De asemenea, nu ai așteptări de la cei din jur și îți spui părerea sinceră, fără să aștepți ceva în schimb. 

Sursă foto: Shutterstock