Gala Wella 2018 - coafuri şi culori

1 83563 original jpg jpeg

Scena Sălii Polivalente din Bucureşti a strălucit la propriu ieri, 3 octombrie, în cadrul Galei Wella 2018. A fost un show de excepţie care a punctat aniversarea de 25 de ani a brandului Wella Professionals în România.

Astfel, stiliştii Wella Professionals s-au întrecut în creativitate mai mult decât oricând. Evenimentul Wella Professionals a avut următoarele puncte de atracţie: parada concurenţilor de la Concursurile Naţioanale de Coafură, Stage is Yours, Collections by Wella România Teams, show-ul e coafură susţinut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist şi premierea concurenţilor de la concursurile de coafură.

Au urcat pe scenă 50 de finalişti ai concursurilor de coafură, tunsoare şi culoare, pentru ca mai târziu să cunoaştem câştigatorii celor 4 secţiuni de concurs National Trend Vision Awards şi am trăit finală naţională a competiţiei live.

Concursul a premiat cei mai talentaţi coafori din România şi a desemnat reprezentanţii României la Evenimentul internaţional Wella Professionals de la Lisabona din noiembrie 2018. Aceştia sunt Lucian Ilie de la Artist Salon din Bucureşti şi Roxana Elena Rotaru din Iaşi de la salonul L'ArteDonna Carina.

Câştigătorii celor 4 secţiuni ale concursurilor de coafură au fost:

Maria Alexandra Bota - AVANGARDA saloane partenere, salon Headline Studio & Academy, Cluj Napoca;

Roxana Mihaela Jar - AVANGARDA saloane echipa Wella, salon Artist Salon & Academy, Bucureşti;

Adrian Rosu - CUT & COLOR MEN saloane partenere, salon L'Arte Donna Carina, Iaşi;

Bogdan Stefan Monoranu - CUT & COLOR MEN saloane echipa Wella, Z Salon, Sibiu;

Ioana Blaga - COLOR & STYLING saloane echipa Wella, salon Vision Corner, Tg Mureş;

Vicentiu Ioan Moisiu - COLOR & CUT saloane partenere, salon Maison Charmante, Sibiu.

Show-ul de aseară a adus pe scenă colecţiile saloanelor partenere. Stage is Yours. Am admirat tunsori şi look-uri create de 6 saloane de top din România: Headline Studio (Cluj), Catwalk by Ramona Mîndru (Cluj), Abstract Studio (Bucureşti), Abbate Salon (Bucuresti) şi The One (Barlad).

Un alt punct fierbinte al serii l-a reprezentat prezentarea colecţiilor Academiilor de Hairstyling - Z Salon din Sibiu by Septimiu Zavate şi Artist Salon&Academy by Lucian Busuioc.

Aseară, totul a fost despre tunsoare, noutate şi păr lung. În 2018, mai mult dect oricând, Gala Wella a mizat pe culoare. Pe suprize. Pe breaking news. În cadrul evenimentului de ieri a avut loc lansarea oficială a noii tehnici de colorare Koleston Perfect with ME+. Prima si unicul brand de colorare profesională a părului care are înglobează tehnologii umitoare Pure Balance Technology şi ME+. Rolul lor? Să creeze o culoare vibrantă şi să protejeze părul după colorare, dar, în acelaşi timp să reducă riscul dezvoltării de alergii la vopseaua de păr.

Finalul Galei i-a aparţinut lui Alexis Ferrer - Global Top Artist Wella Professionals care a umit publicul cu creaţiile sale uimitoare prin simplitatea sofisticată, magică, atât de ying şi yang.