Iluzie optică. Află dacă ai simțul umorului sau prețuiești dreptatea!

Acest test simplu și distractiv poate surprinde cu exactitatea prin care poate indentifica dacă o persoană este înzestrată cu simțul umorului sau cu cel al dreptății! Ești pregătit să îl încerci și tu? 

image

Simțul umorului este important din motive fizice, emoționale și sociale. O porție de râs reprezintă o modalitate eficientă de diminua stresul, anxietatea și îmbunătățește starea de spirit. În plus, stimulează sistemul imunitar, ajută la menținerea relațiilor sociale și atrage atenția interlocutorului. 

Citește și: Testează-ți spiritul de observație cu ajutorul acestui exercițiu extrem de simplu! 

Și simțul dreptății este la fel de important, deoarece menține stabilitatea în societate, promovează respectul reciproc între persoane și valorile morale. Cu atât de multe avantaje, oricine își dorește să fie înzestrat cu aceaste două calități, dar care este trăsătura ta dominantă - simțul umorului sau cel al dreptății?  

Ești înzestrat cu simțul umorului sau cu cel al dreptății? 

Ca să îți dai seama, tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea cu fundal roz, de mai jos, și să notezi ceea ce vezi prima oară - o rață sau un iepure. În funcție de ceea ce ai văzut, vei afla dacă oamenii te consideră o persoană amuzantă sau dacă ai un simț al dreptății foarte bine dezvoltat.  

image

Rața 

Dacă ai privit cu atenție imaginea, ia rața ți-a atras atenția, înseamnă că ai un simț al dreptății dezvoltat. Încerci întotdeauna să fii o persoană bună și să îi faci pe cei din jur să fie responsabili pentru ceea ce fac. Ești foarte orientată spre detalii și poți să detectezi rapid persoanele care te mint și ascund diverse lucruri. 

Poate ești interesat și de acest articol: Test. Vezi o pisică urcând sau coborând scările? Răspunsul arată cum faci față provocărilor 

Iepurele 

Ai văzut din prima iepurele? Înseamnă că îți place să îi faci pe ceilalți să râdă copios și să se simtă bine în preajma ta. Ai un simț al umorului bine dezvoltat, dar când ești trist sau stresat, tinzi să iei lucrurile în serios. Totodată, obișnuiești să folosești umorul ca un scut de a te proteja de eventuale traume din trecut sau de emoții nevindecate și urăști să fii vulnerabil.

Sursă foto: Shutterstock, Daily Express US