În ce țară locuiesc „cei mai de treabă‟ oameni din lume

Unul dintre punctele forte pe care le poate avea o țară este amabilitatea localnicilor. Pentru a le oferi turiștilor experiențe plăcute, cercetătorii și-au dorit să afle în ce țară locuiesc „cei mai de treabă‟ oameni din lume. Ce au aflat? 

image

Fiecare țară are plusurile sale, fie că ne referim la peisajele superbe, la istoria bogată sau la preparatele tradiționale. Însă o destinație prietenoasă, cu locuitori deschiși și zâmbitori, îți garantează o vacanță frumoasă, plină de experiențe autentice. Iată care este topul celor mai prietenoase și primitoare țări din lume! 

Top 10 cele mai prietenoase destinații din întreaga lume 

Locul 10: Scoția este o destinație ideală pentru călătorii. Peisajele sale spectaculoase și numeroasele castele sunt motive suficiente pentru a vizita această țară, însă primirea călduroasă, generozitatea și bunătatea oamenilor, cu siguranță, te va fermeca. 

Locul 9: Conform datelor „Countryeconomy‟, Finlanda se bucură de cel mai mare indice al fericirii. Așa că nu este de mirare că în Finlanda se află una dintre cele mai prietenoase și deschise populații din lume! 

Locul 8: Dacă își dorești să ajungi într-o țară primitoare din America Centrală, fă-ți bagajele pentru Costa Rica! Peisajele sale luxuriante și generozitatea localnicilor, clasează Costa Rica pe locul 8 în clasament.

Locul 7: Țările din Africa de Vest sunt cunoscute pentru generozitatea locuitorilor, iar Senegal nu face excepție! Dacă ajungi aici, să nu rămâi surprins dacă vei fi invitat de către localnici la dans sau la o masă tradițională! 

Locul 6: Locuitorii din Portugalia sunt prietenoși, zâmbitori și gata să ajute turiștii care le vizitează țara. De asemenea, Portugalia este atractivă, oferind peisaje variate, orașe colorate, plaje frumoase și mâncare delicioasă. 

Citește și: Clasamentul bucătăriilor de top din lume. În ce țară se află cele mai delicioase preparate 

Locul 5: Danemarca este cunoscută pentru atmosfera caldă. Combinată cu atitudinea pozitivă a danezilor, Danemarca devine una dintre cele mai primitoare destinații din lume. 

Locul 4: Pentru că în Cambodgia, (cunoscută și ca „Țara Zâmbetelor‟) locuiesc mulți budiști, care primesc turiștii cu generozitate și respect, ea se clasează pe locul 4 în topul celor mai prietenoase țări din lume. 

Locul 3: În Suedia, locuitorii au un stil de viață echlibrat, armonios și tolerant. Poate, de aceea, este una dintre cele mai calde țări scandinave! 

Locul 2: Maroc este o țară extrem de prietenoasă, marocanii fiind foarte primitori. Le place să socializeze cu turiștii și își doresc să le ofere vizitatorilor o experiență plăcută în țara lor.

Vezi și: Cum a reușit o femeie de 75 de ani să taie internetul unei țări întregi 

Locul 1: Pe locul 1 în top se clasează Canada. Bunătatea canadiană este recunoscută în întreaga lume, iar turiștii ajunși în această țară se pot bucura de interacțiuni prietenoase cu localnicii.

Sursă foto: Shutterstock