Maria Popovici vine în al doilea episod al celui de-al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu

1 83665 original jpg jpeg

În al doilea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, Viorel Dragu şi Sorin Pârcălab – acum în rolul unui expert guvernamental în domeniu - dezbat aprins subiectul turismului în România.

„Ăsta este farmecul nostru. Să mergi la mare şi să cheltui mult pentru puţin. Nu mai găseşti altundeva. Este turism tradiţional. Într-un hotel se găsesc gândaci. Şi ce dacă? Noi i-am pus, este marketing. Când vezi gândaci, faci poză. Promovezi hotelul!”, explică Pârcălab.

Un alt mare avantaj al industriei hoteliere din România, crede el, este rolul său educativ.

„Înveţi instalaţii. Copiii învaţă insectele acolo. Înveţi cum roade şobolanul şi cum roade şoarecele. Fineţuri!”. Cât despre străinii care vin în România, niciodată nu vor veni destui cât să se căsătorească toate fetele din Centrul vechi, pune punctul pe i comedianul.

Avantajele celebrităţii

Invitata lui Viorel din acest episod este comediana Maria Popovici, câştigătoarea unui cunoscut talent show de stand-up comedy.

„Mă recunosc oamenii pe stradă (...). Mă întreabă: «De unde te ştiu?». Eram într-un magazin de haine şi a venit vânzătoarea la mine, am văzut că se uită mai mult la mine şi mi-a zis: «Te ştiu de undeva». Am zis da, apoi a continuat: «Tu vii des pe aici!». A fost foarte penibil”, povesteşte Maria Popovici avantajele celebrităţii ei.

Mai dă un exemplu: „Acum două săptămâni eram în Centrul vechi şi băusem multă «apă» cu Mincu (Alexandru Minculescu – n.r.) şi ieşisem pe afară să ne treacă... Au venit la noi doi tipi, care probabil băuseră şi mai multă «apă». Au venit la noi să vorbească şi le-am zis că, dacă vor, facem şi o poză. Am făcut un selfie toţi patru şi, înainte să plece, băieţii au întrebat: «Dar de ce am făcut poză?». A fost groaznic. Noroc că nu-mi pasă”, punctează râzând Maria Popovici.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat luni, 8 octombrie, de la ora 22.00 pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 şi duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenarişti şi corespondenţi care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco. Printre invitaţi se vor număra vedete din muzică, showbiz şi media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată şi difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite şi o analiză satirică a ştirilor săptămânii, şi o dezbatere – între prezentator şi corespondenţi, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrităţi invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Turismul în România este un alt subiect intens dezbătut în acest episod, care va putea fi vizionat luni, 15 octombrie, de la ora 22.00, pe Comedy Central.Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg