Alimentaţia Kingăi Sebestyen la 44 de ani. Cum se menţine tânără şi suplă

3 83832 original jpg jpeg

Antrenoarea de Kangoo Jumps are 44 de ani şi artă demenţial de bine. Aceasta are mare grijă de modul în care arată deoarece este şi nevoită prin prisma jobului. Dar acum am aflat alimentaţia Kingăi Sebestyen la 44 de ani. În prezent, Kinga Sebestyen are 53 de kg la înălţimea de 1,70 m şi 44 de ani.

Antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen mănâncă mult. Aceasta susţine că are 4-5 mese pe zi, dar cantitatea nu este mare. Mănâncă sănătos şi a exclus toate alimentele care îi fac rău. În plus, la fiecare şedinţă de Kangoo Jumps, antrenoarea arde în jur de 1.000 de calorii.

„Am 4-5 mese pe zi, în cantităţi mici sau moderate, în funcţie de cât de mult efort depun în acea zi la antrenamente. Iau un mic dejun bogat în carbohidraţi şi proteine. De exemplu, şuncă de curcan, ouă fierte sau ochi, cereale cu iaurt şi fructe. Plus jumătate de ananas. La prânz, carne la grătar cu salată, iar seara salată uşoară sau orez cu legume.

image

Important este însă şi ce am exclus definitiv din alimentaţie. Sunt produse pe care eşti tentat să le cumperi din magazine pentru că sunt ieftine şi aparent bune la gust. Însă multe dintre ele conţin mulţi conservanţi şi nu sunt deloc bune pentru sănătate pe termen lung. Nu mai spun că nu poţi avea o siluetă armonioasă dacă le consumi. Eu am exclus complet mezelurile de orice tip, salam, parizer, cremvurşti, pate de ficat, semi-preparatele, foietajele, cartofii prăjiţi, pastele şi pâinea din făină albă.

image

În plus, nu consum brânză grasă, fructele în conserve, zahăr, sare în exces, alcool şi băuturi carbogazoase. Acestea sunt, de altfel, reguli elementare pentru oricine îşi doreşte să slăbească ori să îşi menţină silueta şi să fie sănătos. Când suntem foarte tineri, avem metabolismul alert şi nu observăm cât ne dăunează aceste alimente, însă, odată cu înaintarea în vârstă, orice exces sau abatere de acest tip se vede imediat la siluetă şi la sănătate”, spune Kinga Sebestyen.

image
image


Recente

pisica furioasa shutterstock 1763149937 jpg
burnout jpeg
SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg