Alimente toxice pe care mulţi le cred inofensive

1 70031 original jpg jpeg

În multe dintre alimentele din comerţ se găsesc substanţe chimice, care nu fac niciun bine. De la pesticide şi hormoni de creştere la arome artificiale şi coloranţi, acestea conţin o paletă largă de compuşi chimici, care ne pot îmbolnăvi.

Roşiile din conserve

Garniturile cutiilor de tablă conţin substanţe periculoase,cum este bisfenol-A (BPA) sau estrogeni sintetici,despre care oamenii de ştiinţă spun că duc la infertilitate,diabet,boli de inimă şi obezitate. Interacţiunea dintre tomate şi conservele în care stau duc la pătrunderea acestor substanţe în legume.  

Carnea ce provine de la vite hrănite cu porumb

Mulţi agricultori îşi hrănesc vitele cu porumbşi soia pentru a le îngrăşa. Dar,carnea de vită ce provine de la animale hrănite cu porumb are mai puţine substanţe nutritive pentru cei care le consumă. Un studiu recent arată că,în comparaţie cu carnea ce provine de la vitele hrănite cu porumb,cea provenită de la animalele hrănite cu iarbă este mai bogată în betacaroten,vitamina E,calciu,magneziu şi potasiu,substanţe nutritive necesare funcţionării corespunzătoare a organismului.

Ce se ascunde în pungile de popcorn

Oamenii de ştiinţă spun că în ambalajul pungilor de popcorn se găseşte o substanţă care se descompune la temperaturi ridicate. Ei afirmă că aceasta favorizează apariţia diferitelor tipuri de cancer,printre care cel de ficat şi de prostată. Mai mult,un compus chimic numit diacetil,utilizat pentru a oferi un gust untos floricelelor de porumb,creşte riscul unor afecţiuni pulmonare,cum este bronşiolita obliterantă.

Somon de crescătorie

Acest peşte este hrănit de cele mai multe ori cu produse prelucrate din soia pentru a reduce costurile. Din păcate,acest regim alimentar nenatural face ca peştele să aibă un conţinut redus de vitamina D. În plus,este tratat cu doze mari de antibiotice şi pesticide pentru a creşte mai rapid în mărime.

Lapte produs cu hormoni artificiali

Producătorii de lapteconvenţional tratează vacile de lapte cu hormoni de creştere (rGBH) pentru a stimula producţia de lapte. Partea proastă este că acest hormon creşte riscul infecţiilor de la nivelul ugerului,care pot infiltra puroi în lapte şi duce la niveluri mai ridicate de IGF-1,hormon despre care specialiştii avertizează că dezvoltă cancer de sân,de colon şi de prostată.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg