Alimentele care favorizează îngrăşarea. Le ştii?

1 71397 original jpg jpeg

În cazul în care vrei să ai o siluetă de invidiat, ar trebui să fii mult mai atentă la ce mănânci. Nu de alta, dar alimentele pe care le consumăm joacă un rol vital în sănătatea noastră generală.

Depunerile de grăsime şi un nivel ridicat de colesterol sunt rezultatul unui regim alimentar nesănătos. Prin urmare,pentru a preveni acumularea de grăsime în organism,ar trebui să eviţi cu stricteţe anumite alimente care au un conţinut ridicat de grăsimi.

Alimente prăjite

E de la sine înţeles că acestea sunt bogate în ulei,grăsimi saturate şi colesterol. O cantitate mare de grăsime nu-i face deloc bine organismului şi,prin urmare,ar fi bine să stai departe de alimentele prăjite.

Produse congelate

Deşi par o alternativă sănătoasă,produsele congelate sunt bogate în conservanţi,grăsimi saturate şi arome – toate favorizând,în timp,depunerile de grăsime. Dacă nu vrei să te trezeşti cu colăcei pe abdomen,consumă cât mai multe fructe şi legume proaspete şi evită-le pe cele congelate.

Popcornul pentru cuptorul cu microunde

Ştii deja cât e de simplu să ai un bol mare plin cu popcorn după ce introduci la microunde o pungă de popcorn. Pe lângă faptul că aceste floricele de porumb sunt bogate în grăsimi saturate şi conţin substanţe chimice care duc la dezvoltarea grăsimilor în organism,un compus chimic numit diacetil,utilizat pentru a oferi un gust untos floricelelor de porumb,creşte riscul unor afecţiuni pulmonare.

Alimente procesate

Din această categorie fac parte alimentele realizate din produse rafinate care,prin prelucrare,îşi pierd conţinutul de fibre. Mai exact,totul de la orezul alb până la făina rafinată,din care se fac biscuiţii,fursecurile şi prăjiturile,sunt alimente procesate. Întrucât în urma procesului de prelucrare alimentele îşi pierd substanţele nutritive,vitaminele şi mineralele,le sunt adăugate aditivi,care favorizează depunerea de grăsimi în organism.Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg