Băutură revitalizantă din 3 ingrediente

1 72068 original jpg jpeg

Această băutură naturală este perfectă pentru a revitaliza organismul, stimula sistemul imunitar şi pentru a începe ziua cu multă energie. Sucul pe bază de pară, sfeclă roşie şi spanac este delicios!

Aceste trei ingrediente (pară,sfeclă roşie şi spanac),sunt bogate în vitamine şi sunt combinaţia care are grijă de sănătatea ta.

Para,sfecla roşie şi spanacul:cadoul tău pentru sănătate

Acest suc naturaleste foarte apreciat şi popular,deoarece ingredientele folosite au proprietăţi curative şi elemente nutritive de care organismul are nevoie în fiecare zi. De asemenea,ajută la întărirea sistemului imunitar,fiind perfectă mai ales în sezonul rece când imunitatea este scăzută.

Atât spanacul,cât şi sfecla roşie conţin antioxidanţi şi flavonoide care reduc inflamaţia şi îmbunătăţesc funcţia arterială,prevenind ateroscleroza. De asemenea,combate anemia şi carenţa de alte minerale. Mai mult de atât,are grijă de sistemul cardiovascular şi reduce nivelul de colesterolul rău.

Reţeta sucului care revitalizează organismul:Ai nevoie de:

-1 pară

-1 sfeclă roşie

-90 de gr de

proaspăt

-200 ml de apă

Mod de preparare:

1. Trebuie spus încă de la început că ingredientele trebuie să fie proaspete.

2. Primul pas constă în spălarea ingredientelor. Apoi,se curăţă de coajă para,pe care-o tai în cuburi mici,după care o adaugi în vasul blenderului şi-o procesezi. Acelaşi lucru îl faci şi cu sfecla roşie. O speli,decojeşti,apoi o tai cuburi.

3. Adaugă în vas blenderului alături de pară cuburile de sfeclă şi spanacul,pe care înainte-l speli,şi le procesezi

cu blenderul la viteză mică,peste care adaugi cei 200 ml de apă. Amesteci până devin o pastă omogenă. Asta este tot.

5. Acest suc se bea la micul dejun,împreună cu alimente bogate în proteine,pe care le poţi lua din ou,de exemplu.

Credit foto:www.steptohealth.com