Ce ar trebui să conţină un mic dejun sănătos

1 69705 original jpg jpeg

Cu toţii ştim că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă prea puţin ştiu pentru ce alimente ar trebui să opteze. Specialiştii susţin că un mic dejun sănătos este acela format din cereale, iaurt şi fructe.

Aceste alimente furnizează organismului fibre,probiotice şi antioxidanţi care pe lângă faptul că menţin senzaţia de saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp,contribuie şi la prevenirea anumitor afecţiuni ce pot afecta starea general de sănătate.

Studiile arată că persoanele care şi-au format un obicei în a lua masa de dimineaţă au un risc mai mic de a suferi de boli de inimă sau de pierderi temporare de memorie.

În plus,persoanele care consumă fibre la micul dejun previn constipaţia şi creşterea în greutate,întrucât nevoia de a consuma alimente bogate în calorii,în restul zilei,scade în mod considerabil.

Includerea probioticelor şi a antioxidanţilor la masa de dimineaţă ajută la stabilizarea florei intestinale şi la reducerea efectelor nocive pe care le pot avea radicalii liberi asupra organismului.Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg